Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senaristlerin riskli oyunu ellerinde patladı!

Yasak Elma dizisinde senaristlerin riskli oyunu ellerinde patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi,pazartesi akşamları Fox TV ekranında yoluna devam eden başarılı yapımlardan birisi. Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi güçlü isimler, rollerine devam ederken, 86.bölümde ekibe dahil olan Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan da dizide öne çıkmaya devam ediyor.

Yıldız ve Çağatay arasına Şahika’nın girme çabaları nasıl sonuçlanacak merakla beklenirken, bir de Ender’in “Halit yaşıyor” sözleri ile gerilen ortalık, Talat Bulut’un açıklamaları ile duruldu. Halit karakteri geri dönüyormuş gibi izlenim vererek izleyicileri heyecanlandıran senaristlerin oyununu Talat Bulut bozdu.

Diziye dönmesi gibi bir durumun olmadığını belirten ünlü oyuncu, bunun senaristler tarafından heyacan unsuru olarak ortaya çıkartıldığını belirterek, dizideki gizemin de kaybolmasına neden oldu. Yani senaristlerin Halit oyunu ellerinde patladı desek yanlış olmayacak.

Peki dizisinin 28 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 91.bölümünde neler yaşanacak? Yıldız ve Çağatay’ın ailelerine karşı verdiği savaş her geçen gün şiddetlenirken, büyük bir yol ayrımına gelirler. Ender, Halit’in yaşadığına kimseyi inandıramaz ve bu işin peşine kendi düşer. Halit’i bulmak ve haklılığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır.

Dizi hayranlarının en çok merak ettiği konu; Yıldız ve Çağatay’ın içinde bulundukları durumdan nasıl sıyrılacakları… Dizinin 91. bölümünde en çok bu detaylar merak edilirken, bir da hanım hanımcık görünerek Çağatay’ın annesi Feride hanımın güvenini kazanan Şahika’nın neler yapacağı dizinin hayranlarını heyecanlandıran bir başka konu…