Ana sayfa Dizi Haberleri Unuttular mı, bilerek mi yaptılar? Sefirin Kızı’nda kafaları karıştıran yüzük!

Unuttular mı, bilerek mi yaptılar? Sefirin Kızı’nda kafaları karıştıran yüzük!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisindeki bir ayrıntı, izleyicinin gözünden kaçmadı! Dizinin takipçileri, ekrana gelen 33. bölümdeki bir sahnede oyuncunun parmağındaki yüzüğü farkedip nedenini sordular. Ya unutulmuştu ya da bir başka bir mesele hala devam ediyor!

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları dizinin sevilen karakterlerinden bir tanesi de Kavruk. Dizide Akyürek’in oynadığı Sancar ve ailesinin konağında yardımcıları olarak çalışan Kavruk, ailenin her işine koşuyor.

Adaletli, dürüst, anlayışlı, duygusal ve vicdanlı bir kişilik olan Kavruk’u izleyici de çok seviyor. Kavruk, Sancar ve Nare’nin aşkı için mücadele ederken, aynı zamanda herkese de adaletli tavrıyla dikkatleri çeken bir kişilik.

Diziyi izleyenler biliyorlar. Zehra’ya uzun yıllardır aşık olan Kavruk, durumu farkeden Hanım ağa tarafından Eşe ile evlendirilmeye çalışıldı. Ancak nikah masasında Zehra’nın Kavruk’un karşısına çıkıp sevmediği halde evlenmesini sorgulamasıyla da masadan kalkmıştı.

Herkes Eşe ile evlenmek istemediğini biliyor ve düğün de yapılmadı. Yani artık Eşe ile aralarında bir bağ kalmadı. Her ne kadar Eşe konakta yardımcı olarak çalışsa da Kavruk ile bir ilişkisi yok.

Unuttular mı, bilerek mi yaptılar? Sefirin Kızı'nda kafaları karıştıran yüzük! 8

Ancak Kavruk’un 33. bölümde parmağındaki yüzüğü gören izleyiciler bu duruma takıldı. Edip Tepeli’nin, Çocuklar Duymasın’da bir dönem Duygu’yu oynayan Ayşecan Tatari ile evli olduğu biliniyor. Hatta geçtiğimiz aylarda çiftin bir de çocukları oldu.

Dolayısıyla parmağındaki yüzüğün, gerçek hayattaki yüzüğü olduğu ve çekimler sırasında çıkarmayı unuttuğunu düşünmekte bazı izleyiciler.

Sosyal medyada “Kavruk’un parmağında niye yüzük var?” sorusunu soran izleyiciler, hala Eşe ile nişanlı olup olmadığını da anlamaya çalışıyorlar.

Unuttular mı, bilerek mi yaptılar? Sefirin Kızı'nda kafaları karıştıran yüzük! 9

Yani ya ortada dizinin çekimleri sırasında Edip Tepeli’nin çıkarmayı unuttuğu bir yüzük var ya da dizide hala yüzüğünü çıkaramamış bir Kavruk var!

İşte Kavruk’un Sahra’yı evden alıp götürdüğü o sahnede elindeki yüzüğü görebilirsiniz:

Sosyal medyadan gelen yorumlardan bazıları da şöyle: