Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde şoke eden yeni karar!

Yasak Elma dizisinde şoke eden yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşan Yasak Elma dizisi, 3.sezonunda çok başarılı bir performans sergiliyor.Yıldız Argun karakterinin öne çıktığı Ender ve Şahika performanslarının diziyi sürüklediği Yasak Elma, ilk 2 sezonundan daha da sevilerek takip edilmekte.

Dizinin setinde ise bu başarının sürmesi için yoğun ve özverili bir çalışma yapılıyor.Dizide 12 saat kuralı var. Yani oyuncular sabah 9’da başladı ise akşam 9’da set bitiyor.Fakat bazı zamanlar sahneler yetişmeyince oyuncular kendi istekleri ile sahneleri tamamlamak için sette daha fazla kalıyor.

İşte böyle özverili bir ortamda alınan bir karar herkesi şaşırttı.Eda Ece, yaptığı açıklamada 2020 yılının ilk günü sette olacaklarını söyledi.

Birçok kişi yılbaşının ertesinde tatil yaparak dinlenecek ama Yasak Elma ekibi sette iş başını yılın ilk günü bile aksatmayacak.

Yıldız Argun’u canlandıran Eda Ece, yılbaşında İstanbul’da olacağını söyledi. Ece, “ Yeni yılın ilk gününde setteyiz” diyerek de alınan bu kararı açıklamış oldu.