Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde tacize uğradığını iddia eden genç kıza ne oldu?

Yasak Elma dizisinde tacize uğradığını iddia eden genç kıza ne oldu?

tarafından ker_def

Geçen sezon izleyici ile Fox TV ekranında buluşan Yasak Elma dizisinin sezon finali ile birlikte kostüm asistanı Özge Ş.’nin tacize uğradığı iddiasıyla savcılığa başvurması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Özge Ş.’nin iddiasına göre başrol oyuncusu Talat Bulut, kimsenin olmadığı bir sırada dudaklarından öpmüştü. Bulut, bu iddiaları yalanlarken, savcılık delil yetirsizliğinden takipsizlik kararı vermiş ve mahkemede yapılan itiraz üzerine savcılığın kararını onamıştı.

Tüm bu gelişmelerden sonra Şevval Sam ve Eda Ece’nin başına çektiği oyuncuların önemli bir bölümü Talat Bulut’a tavır almış ve dizi seti de bir hayli karışmıştı.

Peki iddiaların odağındaki Özge Ş. şu anda nerede ve ne yapıyor?

teve2 kanalındaki 2. Sayfa programına katılan dizinin oyuncularından Lila Argun karakterine hayat veren Ayşegül Çınar, Özge Ş. hakkında bilgiler verdi.

Özge Ş.’nin şu anda Yasak Elma dizisi setinde çalışmadığının altını çizen Ayşegül Çınar, “Özge’yi çok iyi tanımıyorum. Beni de birkaç kez giydirmişti. Zaten 1-2 haftadır sette çalışıyordu, şu an bizde devam etmiyor. Çok şeker bir kızdı, böyle bir şey yapabileceğiniz düşünmedik” diye konuştu.

Çınar’ın dikkat çeken bir başka ifadesi ise olayan yaşandığı iddia edilen günden tam 6 gün sonra ortaya çıkmasıydı.

Ayşegül Çınar, Talat Bulut’un böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmadığını belirtti ve şöyle konuştu: “Biz sezon finalinin son sahnesini çekene kadar bu konu hiç geçmedi. Neden bu konu o gün çıkmadı da 6 gün sonra olay ortaya çıktı bende bunu anlamıyorum.”