Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde üst üste ayrılıklar, senaryo nereye gidiyor?

Yasak Elma dizisinde üst üste ayrılıklar, senaryo nereye gidiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTV’nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Yasak Elma, 3.sezonunda büyük başarılarla yolculuğuna devam ediyor. Çukur ve Sefirin Kızı dizilerinin olduğu akşam ayakta kalmayı başaran dizinin kulisinden gelen bilgiler dikkat çekiyor.

Yasak Elma’ya 3. sezon itibariyle katılan Tuvana Türkay, Leyla karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncunun 70. bölüm itibariyle yapımdan ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Nadir Kılıç karakterine hayat veren Hakan Karahan’ın 71.bölümde diziye veda edeceği ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın tv100 sitesindeki haberine göre Karalar diziye veda edecek. Soru ise nasıl veda edeceği. Yani Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’a evlilik teklif eden ve Yıldız’ın da kabul ettiği Nadir’in gidişinin nasıl olacağı merak konusu.

Dizinin hayranları önümüzdeki 3 bölümü büyük heyecan ve şaşkınlık içinde izleyecek. Bu noktadan sonra yani Leyla ve Nadir ayrıldıktan sonra hikaye nerelere gidecek, senaryoda nasıl bir dönüş yaşanacak bu da merak konusu.