Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde özlenen sahneler sonunda geliyor!

Hercai dizisinde özlenen sahneler sonunda geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, 32. yeni bölümü ile 14 Şubat Cuma akşamı yani yarın izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde birçok izleyicinin özlediği tablo geri geliyor. Bir süredir Miran ve Reyyan’ın yaşayamadığı aşklarını doya doya yaşayacakları anlar geldi.

Hercai dizisinin kahramanları İstanbul’a geliyor, bu sürpriz diziye aşkın da geldiğini anlatıyor.Miran ve Reyyan’ın aşk sahneleri, İstanbul’da yaşayacakları anılar izleyicilere de keyifli anlar yaşatacak.

Hercai’nin İstanbul manzaralı sahneleri aşk var, coşku ve heyecan var. Reyyan ve Miran’ın en özel anları bu bölümde geliyor. Miran, “Bir çocuğumuz olsun” diyor. İzleyiciler yaptıkları yorumlarda çok beğendiklerini belirten ifadeler kullandı.Bomba gibi bir bölümün geldiği de anlaşıldı.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.