Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde, yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk çok can sıkacak!

Yasak Elma dizisinde, yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk çok can sıkacak!

tarafından zk zk

Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 24 Aralık’ta yayınlanacak 28. bölümünde yine sürpriz gelişmeler var.

Ender ve Alihan’ın evlenip güçlerini birleştirmesinden sonra, Halit’in Zerrin’in hisselerini alması ve şirkete Eş Başkan olarak Zeynep’i seçmesi, dengeleri değiştirmişti.

Alihan, yeni bölümde Halit’e karşı yeni attığı adımın Zeynep tarafından ona bildirilmesi üzerine, büyük bir öfke patlaması yaşayacak.

Yasak Elma dizisinde, yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk çok can sıkacak! 8

Halit’in evinde ise bir başka sorun baş gösteriyor! Kemal’in her geçen gün aklını çeldiği Yıldız, ani bir karar verecek.

Sapanca’ya giden ve Halit’e bir ders vermek isteyen Yıldız, bu kez başka bir hamle yapıyor.

Yasak Elma dizisinde, yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk çok can sıkacak! 9

Yıldız eve döndüğünde Halit’e son bir şans vererek onun düzelmesini bekler. Halit’in onu anlamayışı ve ilişkileri için çabalamaması Yıldız’ı radikal bir karar almaya iter. Eşyalarını alıp Kemal’in evine giden Yıldız’ı, orada kötü bir sürpriz bekliyor!

Şirketteki yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk Alihan’ı rahatsız eder. Zeynep ise Alihan’ın uyarılarını dinlemeyecektir. Ender de Taşdemir olmanın keyfini sürerken Alihan ve Halit’in arasındaki gerginliğin nedenini araştırmak ister.

İşte 28. bölüm 2. tanıtımı: