Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Zeynap ile Alihan’ın boy meselesi yine hortladı, dizi kendi ayağına sıktı!

Yasak Elma dizisinde Zeynap ile Alihan’ın boy meselesi yine hortladı, dizi kendi ayağına sıktı!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde Elif, Alihan ile Zeynep’in boy meselesi bu kez Elif’in ağzına sakın olunca sosyal medyada espriler, eleştiriler yeniden bu boy meselesine döndü.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Cansu Melis Karakuş’un canlandırdığı Elif karakteri ile Onur Tuna’nın hayat verdiği Alihan karakterinin buluşmasını Sevda Erginci’nin canlandırdığı Zeynep karakteri bastı…

Elif, okul yıllarında Alihan ile yakınlaştıkları dönemi hatırlattı.Alihan, “İkimiz de çocuktuk ve üstünden yıllar geçti” diyerek Elif’i tersledi. Zeynep’in Alihan ile arasına girdiğini düşünen Elif’in tavırları izleyicileri gıcık etti.

Alihan, “Artık Zeynep’ten de benden de uzak durmanı istiyorum” diyerek kestirip attı.

Elif’in “Ben, Zeynep ile bir inat uğruna evlendiğini zannediyordum” ifadesi ise Alihan’ı delirtti ve “Ne inadı ya, aşığım ben o kıza” diye çıkışarak yerinden kalktı. Elif’in Alihan’ın elini tuttuğu o anları gören Zeynep de anlamadan dinlemeden hemen olaya daldı.

Zeynep’in Alihan’ı haşlaması Elif’in yağlarını eritti.

Elif’in Zeynep’e yönelik şu sözleri ise adeta dizi için itiraf gibiydi: “Ya sen bi kendine tipine bak bir Alihan’a bak. Sizin hiçbir şeyiniz uyumlu değil. Sizin ne tipiniz uyumlu, ne kültürünüz, ne alt yapınız.Sizin yüzünüze gülen arkanızdan konuşuyor. Bu çocuk bu kızı nereden bulmuş diyorlar.”

Elif’in sözlerini videodan izleyebilirsiniz:

ZEYNEP’İN İTİRAFI

Elif’un şu sözleri de pek bi manidardı: “Sizin o aşk dediğiniz şey 2 güne bitecek. En fazla 3 ay veriyorum. Sonra ne yapacaksınız bakalım o farklılıkları.”

Alihan, kızgın Zeynep’i durdurmaya çalışırken Zeynep’in herkesin benzer şekilde düşünmesi nedeniyle düştüğü durum da izleyicilerin içini acıttı:

İZLEYİCİ YORUMLARI

Yasak Elma dizisinde Zeynap ile Alihan'ın boy meselesi yine hortladı, dizi kendi ayağına sıktı! 7

Elif’e tepki gösteren izleyiciler olduğu gibi doğru söylediğini düşünenler de vardı. Özellikle Sevda Erginci ve Onur Tuna arasındaki uyumsuzluklar ve boy farkı uzun süredir eleştirilmekteydi. Elif karakterinin de bu şekilde konuşması bu eleştirilerin yeniden sosyal medyada yayılmasına sebep oldu.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Zeynep’in de anlamadan dinlemeden trip atmasına yönelik eleştiriler vardı.

İzleyiciler bir ara Alihan’ın Zeynep’e yanlış yapabileceğini düşünüp şaşırmıştı ama öyle olmadı. Alihan, Zeynep’i savundu ve bu durumda izleyicileri mutlu etti.

Bir başka izleyici ise Elif’in sözlerinin doğruluğunu şöyle teyit etti: “Zeynep ile Alihan boydan tut, kültür, eğitim, ailesi vesaire hiç uyumlu değil. Yıldız da öyle Halit de anladı boşanıyor. Aşıklar falan ama bir süre sonra bu konular yüzünden problemler yaşanacak.”