Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Zeynep, Alihan’a bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor ama büyük şok yaşayacak!

Yasak Elma dizisinde Zeynep, Alihan’a bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor ama büyük şok yaşayacak!

tarafından ker_def
3 Aralık Pazartesi akşamı 25. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde, herkes için işler yine fena karışacak!

Yıldız’ın sahte mücevher sorunu, Alihan’ın Ender’in yaptığı evlilik teklifine yanıtı, Zehra’nın Kemal’e aşkı, Yıldız’ın başı sıkışınca Kemal’e koşması, Zeynep’in Alihan’ın dengesizlikleri derken Yasak Elma yine hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir bölümle ekrana gelecek.

Özellikle herkesin en çok merak ettiği soru, Alihan’ın Ender’in evlilik teklifini kabul edip etmediği ve kabul ettiyse Zeynep’in buna tepkisi… Yeni bölümden gelen fotoğraflara bakılırsa Ender’in gelinliğe benzer kıyafeti, evlendiklerini gösteriyor.

Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Onur Tuna ve Eda Ece’nin baş rolünde oynadığı dizinin yeni bölümdeki gelişmeler izleyiciyi yine entrikaların ortasına çekecek.

Yasak Elma dizisinde Zeynep, Alihan'a bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor ama büyük şok yaşayacak! 7

İşte 25. bölüm tanıtımı:

Ender Alihan’a yaptığı evlenme teklifini beklerken, Zeynep ve Alihan’ın ilişkisi Alihan’ın dengesizlikleri nedeniyle zora girer. Zeynep ise Alihan’dan ümidini kesmemiştir ve ona bir sürpriz hazırlamaya karar verir.

Yıldız, mücevherlerin sahte çıkmasıyla birlikte yine büyük bir sorunun içine düşmüştür ve bu sefer onu kurtaracak kişi Kemal’den başkası değildir.