Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki klişeye tepki yağıyor! Yine aynı hikaye!

Yasak Elma dizisindeki klişeye tepki yağıyor! Yine aynı hikaye!

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin dün akşam ekrana gelen 34. bölümünde Ender, Alihan’a büyük bir tuzak kurdu!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizide artık Halit ile arasındaki anlaşmazlığa son veren Alihan, annesinin aşığının Halit olmadığını öğrendi.

Halit’in iş ortağı olan Tuncer’in ölümünden sonra ortaya çıkan gelişmede, Halit, ortağının kendisine bıraktığı saatin hikayesini anlattı. Birlikte ilk işlerinden kazandıkları parayla aynı saatten aldıkları ortaya çıkan ve Alihan’ın annesi Füsun ile Tuncer’in beraber olduklarını itiraf eden Halit, Alihan ile arasını düzeltti.

Tüm bu yaşananlardan sonra sahte bir evlilik yaptığı Ender’den boşanmak isteyen Alihan, şok bir durumla karşı karşıya kaldı. Ender belgeleri imzalamadı. Alihan’dan kolay kolay vazgeçmemeye niyetli olan Ender, ona bir oyun oynadı.

Yasak Elma dizisindeki klişeye tepki yağıyor! Yine aynı hikaye! 7

İçkili bir gecenin sabahında Ender’i yatağında gören Alihan, neler olduğunu bile anlamadı ama yeni bölüm tanıtımında Ender’in yatakta çekilmiş fotoğraflarının Yıldız’a ulaşmasıyla işler iyice karışacak!

Bu arada klasik bir oyunun Yasak Elma’da tekrarlanması, sosyal medyada izleyiciyi de kızdırdı.

Yine içkili bir adam, aynı yatakta gördüğü kadın ve kadının tuzağına düşen bir başka kadın! Ender, Zeynep ve Alihan’ı birbirlerinden uzak tutmak için yeni bir yol buldu. Yıldız’a gönderdiği fotoğrafın Zeynep’e ulaşmasını sağlayarak, Alihan’dan vazgeçmesi için ona bir sebep verecek.

“Hep aynı hikaye, zaten biliyorduk Ender’in bu kadar kolay pes etmeyeceğini, Yıldız buna nasıl alet olur” şeklinde mesajlar atan izleyiciler, klişe bir durumun yine Alihan ve Zeynep ilişkisini bozmasından rahatsız!

Yeni bölüm tanıtımında ise Zeynep’in Yıldız ile konuşmasından sonra Dündar’a önemli bir şey söyleyeceği görülüyor. Muhtemelen Zeynep, Dündar’a evlenme teklif edecek.

Gelişmeleri hep birlikte görüp izleyeceğiz…

İşte 34. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yıldız, Ender’i alt etmenin keyfini sürerken Zeynep’le barışmanın yollarını arar. Alihan yaptığı yanlışlardan dönmek için uğraşır ve Halit’le yüzleşir. Halit ve Alihan savaşının biteceğini anlayan ve boşanmak istemeyen Ender, ayağına gelen fırsatı iyi değerlendirir.