Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki yeni gelişmeler tam skandal!

Yasak Elma dizisindeki yeni gelişmeler tam skandal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranlarında sevilen dizi Yasak Elma, 60. yeni bölümü ile 9 Aralık Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç’ın başorllerinde yer aldığı dizide çok ilginç ve skandal derecesinde gelişmeler izleyicilerle buluşacak.

Ender ve Yıldız’ın işbirliği bozuldu mu? Yoksa bu görüntü Şahika’yı ikna etmek için mi veriliyor merak edilmekte… Ayrıca Ender ile Yıldız arasında yeniden bir düşmanlığın başlaması durumu da olabilir. Tabii böyle bir gelişme olursa bunun adına skandal demek yerinde olacaktır. Zira izleyiciler Ender – Yıldız birlikteliğine o kadar çok sarıldı ki, senaristlerin bu ikiliyi yeniden düşman yapmaması lazım.

Peki 60. yeni bölümde neler izleyeceksiniz…

Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender’in de bir planı vardı. Ancak Ender ile Şahika işbirliği izleyiciler için tam bir skandal olacak… Çünkü bu ikiliyi en baştan düşman olarak izleyen dizinin takipçileri şimdi nasıl işbirliği yaptıklarına inanamayacak.

Bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yapan Ender bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar.

blank

Şahika’nın ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmaktır ve bunun için Ender’in yardımına ihtiyacı vardır.

Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.

Ender’in planları Yıldız’ı nasıl etkileyecek izleyiciler bu konuya da dikkat edecektir.