Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı kararlı, Zuhal Topal’la Sofrada yayından kaldırılacak mı?

Acun Ilıcalı kararlı, Zuhal Topal’la Sofrada yayından kaldırılacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı, tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programı ile Fox TV ekranındaki Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının birbiri ile aynı olduğunu belirterek, itirazlarda bulunmakta. Ilıcalı’nın mahkemeye de taşıdığı bu itirazlar Işık Üniversitesi’nin bilişkişi raporunda da Ilıcalı’yı sevindirecek şekilde çıktı.

Peki şimdi ne olacak? İzleyiciler en çok da Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının yayından kaldırılıp kaldırılmayacağını soruyor…

Reytingleri ile rakibi Yemekteyiz’e adeta fark atan Zuhal Topal’la Sofrada, 290. bölüme kadar geldi. Topal ve Fox TV programdan çok memnun. Ancak Acun Ilıcalı’nın açtığı davanın sonucu da programın ekranda kalmasını zorlaştırabilir.

Acun Ilıcalı açık açık konuşuyor ama Zuhal Topal bir polemiğe girmekten kaçınıyor. Topal sadece bir izleyicisinin mesajına beğeni bırakarak Acun Ilıcalı’ya yanıt verdi.

“Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım” diyen Acun Ilıcalı’ya karşı Zuhal Topal, sadece sosyal medyadan bir tavır sergiledi.

Acun Ilıcalı kararlı, Zuhal Topal'la Sofrada yayından kaldırılacak mı? 7

Topal, bir takipçisinin “Reytinglere bakınca siz hep ilk onda diğer program alt sıralarda. Demek ki haticeye değil neticeye bakmalıymış” yorumuna beğeni işaretiyle cevap verdi ve bundan başka da açıklama yapmadı.

Herkesi meraklandıran, Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının ekrandan kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda ise Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, köşesinden bir bilgiyi aktardı.

Semercioğlu, Acun Ilıcalı’nın programın durdurulması için harekete geçtiğini öğrendiğini yazdı.