Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden 5 bölüm sonra, Talat Bulut ve bir oyuncu daha ayrılıyor

Yasak Elma dizisinden 5 bölüm sonra, Talat Bulut ve bir oyuncu daha ayrılıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4. sezonuyla ekranlarda yer alan Yasak Elma dizisi ile ilgili haber, gündeme bomba gibi düştü adeta! Fox TV’de pazartesi akşamları yayınlanan dizide yaşanacak gelişmeleri kimse beklemiyordu! Eda Ece’in instagram hesabından yaptığı bir paylaşımın ardından gelen bilgiler herkesi şoke etti!

Dizinin bu hafta 19 Ekim Pazartesi akşamı 80. bölümü yayınlanacak. Yeni sezonda ilginç gelişmelerle yoluna devam eden diziden iki ismin ayrılacağı herkesi çok şaşırttı. Önce dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, 85. bölüm senaryosunu aldıklarında yaşadıkları durumu instagram’da paylaştı.

“Senaryo geldi, sette böyleyiz” diyerek şaşkınlıkla kaldıklarını ifade eden ve kahkaha emojileri koyan Eda Ece’nin ardından gelen haber ise ikinci kez şaşırttı. Dizide beklenmeyen bir gelişmenin olacağı anlaşılmıştı ama bu kadarını kimse beklemiyordu!

85. bölümde yaşanacak bir olay sonrasında iki kişinin diziye veda edeceği öğrenildi. Bu kişilerden ilki, dizinin başından beri ekranda olan Talat Bulut’tu. Halit Argun karakterinin ölerek diziye veda edeceği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı duyuruda, 85. bölümde karakterin öleceği ve Talat Bulut’un böylelikle diziden ayrılacağı ifade ediliyor.

Ancak bir başka ismin daha diziden ayrılması söz konusu. Bu sezon başında diziye dahil olan Gökhan Alkan’ın da aynı bölümde diziden ayrılacağı kulis bilgisi olarak sızdı. Kerim karakterini oynayan Gökhan Alkan da yeni sezona devam edemeyeceği bu haberle öğrenilmiş oldu.

Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni sezon çekimleri Temmuz ortasında başlamıştı. Dolayısıyla dizinin stok bölümleri elde olduğu için çekimler önden gidiyor.

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Yasak Elma dizisinden 5 bölüm sonra, Talat Bulut ve bir oyuncu daha ayrılıyor 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakteri, 5 bölüm sonra diziye veda edecek. Üstelik vedası da büyük şok yaşatacak.

3 sezondur dizide yaptıklarıyla sinirleri zıplatan bir karakter olan Halit Argun, 85. bölümde senaryo gereği ölecek ve diziye veda edecek. Konuyla ilgili söylentiler kulaktan kulağa yayıldı ve medyaya düştü.

Dizide ayrıca Gökhan Alkan’ın da aynı bölümde diziden ayrılacağı şeklinde bilgiler konuşuluyor. Görünen o ki 85. bölüm hayli olaylı geçecek…