Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde büyük şok! Başrol oyuncusu ayrılıyor! Acılı veda!

Yasak Elma dizisinde büyük şok! Başrol oyuncusu ayrılıyor! Acılı veda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin ilerleyen bölümlerinde büyük bir şok yaşanacak! Diziye başrollerdeki bir ismin veda edeceği haberi büyük şaşkınlık yarattı. 19 Ekim Pazartesi akşamı 80. bölümü yayınlanacak olan diziden 5 bölüm sonra başrol oyuncularından birisinin ayrılacağı haberi büyük dikkat çekti.

Eda Ece’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte neler olacağı merak konusuydu. Diziyle ilgili gelen bir kulis bilgisi herkesi çok şaşırttı. Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın başrolünde oynadıkları diziden bir oyuncunun ayrılacağı öğrenildi.

Eda Ece, aşağıdaki paylaşımı yaparak 85. bölümde bir bombanın patlayacağını anlatmış, senaryoyu aldıklarında çok şaşırdıklarını belirtmişti. Olayın aslı ise daha sonra anlaşıldı. Gelen kulis bilgisine göre dizinin kilit isimlerinden birisi gidiyor.

Yasak Elma dizisinde büyük şok! Başrol oyuncusu ayrılıyor! Acılı veda! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgisine göre Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakteri, 5 bölüm sonra diziye veda edecek. Üstelik vedası da büyük şok yaşatacak.

3 sezondur dizide yaptıklarıyla sinirleri zıplatan bir karakter olan Halit Argun, 85. bölümde senaryo gereği ölecek ve diziye veda edecek. Konuyla ilgili söylentiler kulaktan kulağa yayıldı ve medyaya düştü.

Dizide ayrıca Gökhan Alkan’ın da aynı bölümde diziden ayrılacağı şeklinde bilgiler konuşuluyor. Görünen o ki 85. bölüm hayli olaylı geçecek…