Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine kim geldi, kimler gitti?

Yasak Elma dizisine kim geldi, kimler gitti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Yasak Elma dizisinde hikaye 70.bölüm ile birlikte keskin bir dönüş yapacak.Bu dönüş sırasında da savrulanlar ve hikayeden çıkartılanlar olacak.En büyük savrulmayı Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakteri yaşayacak.

Hikayeden çıkanlar ise önce Tuvana Türkay, ardından da Hakan Karahan olacak… Dizinin gidişatına göre de yeni isimler yapıma bir bir katkı sağlayacak. Bu isimlerden birisi de ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Faruk Barman, Bülent karakteri ile dizinin kadrosuna katılıyor. Karakterin detayları da merak konusu oldu. Barman geçen sezon tv8’de yayınlanan Kızım dizisinde Murat karakterine hayat vermişti.

Yasak Elma dizisine kim geldi, kimler gitti? 7

4.sezonuna doğru yol alan Yasak Elma dizisine yakında yeni karakterlerin de katılması bekleniyor. Hikayenin yeni karakterlerle farklı noktalara doğru taşınması yeni sezon için de önemli bir adım olacaktır.

Dizinin hayranları 70. bölümden itibaren Halit’in fakirliğini ve Yıldız’ın çok hızlı yükselişini izleyecek.Bir nevi hayat dersi gibi bölümler yakında Yasak Elma hayranlarını bekliyor.