Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’te ortalığı ateşe veren Adnan, Çukur’dan çıkıp geldi!

Benim Adım Melek’te ortalığı ateşe veren Adnan, Çukur’dan çıkıp geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisinden çıktı, Benim Adım Melek’te ortalığı darma duman etti! 2019 yılında Çukur dizisinde Dağhan olarak izlediğimiz oyuncunun adı İsmail Açıl… Ancak kendini Çukur’da değilde asıl gösterdiği dizi Benim Adım Melek oldu!

Alpay’ın çocukluk arkadaşı Kenan olarak diziye katılan Kadim Yaşar, Bir Zamanlar Çukurova’da Cihangir olarak ekranda boy gösterdikten sonra TRT1 dizisine transfer olmuştu. Kolay yoldan zengin olan Kenan karakteri, Alpay’ın çocukluk arkadaşı. Alpay da kızı Defne’nin Adnan ile evlenmesini istiyor ve para için kızını öne sürüyor. İşte bu ortamda da Defne ve Ömer aşklarını yaşamaya çaba harcıyor.

Ömer’i ekarte etmek adına Adnan’ı öne süren Alpay’ın bu kritik hamlesi Defne’nin hayatına karabasan oldu. Defne ve Ömer tam da yeniden barışıp aşklarını yaşamaya başladıkları noktada Adnan çıktı ve Defne’yi kaçırdı. Dizinin 21.bölümündeki o sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisinin son bölümlerine damgasını vuran Adnan karakteri de bir anda sosyal medyanın gündemine geldi. Adnan’ı karakter olarak yerden yere vuran dizi izleyicileri, gerçekçi bir oyunculuk sergileyen İsmail Açıl’ı ise takdir ediyor.

Açıl,Benim Adım Melek sayesinde kariyerinde bir anda sıçrama yapmaya başladı.Adnan karakterinin başarılı oyunculuğu ve sakin tavırlarıyla izleyicileri etkilediği de bir gerçek.