Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin setinden sızan fotoğraflar, sürpriz gelişmeyi açığa çıkardı!

Yasak Elma dizisinin setinden sızan fotoğraflar, sürpriz gelişmeyi açığa çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyon Gazetesi Detay

Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümlerinde bir fotoğraf sosyal medyaya düştü.

Dizinin bir türlü kavuşamayan çifti Alihan ve Zeynep’i oynayan Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin rol gereği havalimanındaki görüntülerini görenler hem güldü hem de dizinin yeni bölümünden ipuçları aldı.

Alihan’dan uzaklaşabilmek için Dündar ile nişanlanan Zeynep’in aklının hala Alihan’da olduğunu bilen izleyiciler  ikilinin yakın zamanda yeniden bir araya geleceğini düşünüyor.

Geçen bölüm; Ender ile boşanma evraklarını imzalayan Alihan artık Zeynep ile bir arada olamayacağını düşünerek yurt dışına gideceğinin sinyallerini vermişti.

Dizinin yeni bölüm çekimlerinden sosyal medyaya sızan kareler ise ikilinin aşkının yeniden başlayacağını düşünen izleyenlerin tahminlerini doğru çıkarttı.

Yasak Elma dizisinin setinden sızan fotoğraflar, sürpriz gelişmeyi açığa çıkardı! 8

Hava alanında çekildiği anlaşılan sahnelerde, Alihan ve Zeynep el ele görülüyor. Üzerinde gelinlik olması da Zeynep’in nikahtan kaçarak Alihan’ı yurt dışına gitmekten son anda vazgeçireceği şeklinde yorumlandı.

Bu durumun Dündar’a büyük haksızlık olacağını düşünen izleyenlerden bazıları tepki gösterse de, birçok izleyici Alihan ve Zeynep’in barışmasına sevindi.

Ancak, fotoğraflarda Sevda Erginci ve Onur Tuna arasındaki boy farkına takılan bazı izleyenler ise “Ne uyumsuz bir çift. Alihan küçük kızını gezmeye çıkartmış gibi duruyor” ya da ” Boy olarak birbirine daha uygun oyuncular bulamadınız mı” gibi yorumlar yaptı.

Yasak Elma dizisinin setinden sızan fotoğraflar, sürpriz gelişmeyi açığa çıkardı! 9