Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin sevilmesinin ardındaki asıl gerçek!

Yasak Elma dizisinin sevilmesinin ardındaki asıl gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam, instagram üzerinden yapılan bir canlı yayınla sevenleriyle buluştular. Dizinin 3. sezonu tamamlandı. Alınan karar gereği 25 Temmuz’da ekip toplanacak ve 4. sezon çekimleri başlayacak. Stok bölümler çekilecek ve yaşanacak sıkıntılı durumlar için önlem alınmış olacak. Dizinin Eylül ayının sonunda veya Ekim ayının başında 4. sezona başlaması bekleniyor.

Ender ve Yıldız sahnelerinin yanı sıra Caner’le olan sahneleri de çok sevdiğini ifade eden Eda Ece, dizinin hem komedi hem dram olmasıyla ilgili olarak fikrini açıkladı. Dizinin neden çok sevildiğini de ünlü oyuncunun bu sözleri anlatmaya yetiyordu.

Eda Ece, “Bir film hem korku, hem gerilim, hem komedi olabiliyor. Bizim dizi de yeri geldiğinde gayet ciddi dramları işleyen aynı zamanda da seyir keyfi olan, hayatın doğallığında komik. Yabancı dizilerdeki zorlama şakalar gibi değil, hayattaki gibi doğal bir akışı var” diye konuştu.

Şevval Sam ise, entrika, komedi, dram ve gerilimin iç içe geçtiğini ifade ederek bazen hayatın daha ilginç olabildiğine dikkat çekti.

Şevval Sam, “Gerçek hayatta öyle şeyler oluyor ki dizide olsa abartmışlar deriz diyorsun ama gerçek hayat inanılmaz olabiliyor” dedi.