Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma seti için Eda Ece niye isyan etmiş şimdi daha iyi anlaşıldı!

Yasak Elma seti için Eda Ece niye isyan etmiş şimdi daha iyi anlaşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranının sevilen dizisi Yasak Elma 3.sezonuyla, yoluculuğuna başarıyla devam ediyor. Dizinin her yeni bölümünün bir öncekinden daha çok ilgi gördüğünü, sosyal medyada daha çok konuşulduğunu görüyoruz.

Gerçekten de dizi rakiplerine ders verir bir tempo ile devam ediyor. Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmeye başlaması ve tablonun da her geçen gün artması ile geçtiğimiz hafta dizinin oyuncuları Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesapları üzerinden tüm dizi setlerinin durdurulması gerektiğini belirten mesajlar yayınlamıştı.

Yasak Elma seti için Eda Ece niye isyan etmiş şimdi daha iyi anlaşıldı! 9

Yasak Elma seti için Eda Ece niye isyan etmiş şimdi daha iyi anlaşıldı! 10

Meslek örgütlerinden ve diğer yapımlardaki oyunculardan da gelen desteklerin ardında geçtiğimiz hafta birçok dizinin ara verdiğini, ya da işleri yavaşlattığını öğrenmiştik. Set ortamlarının sağlıksız yerler olduğu, birçok kişinin iç içe çalıştığı, virüsün hızla herkese yayılmasının önüne hiçbir tedbir ile geçilemeyeceğine yönelik itirazlar da sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaşılmıştı.

Birçok dizi gibi Yasak Elma’da da geçtiğimiz günlerde set durdu.Hem oyuncular hem de teknik ekipler kendilerini evlerine kapattı. Eda Ece, 3 gün önce dizinin 73. bölümünden bir sahnenin fotoğrafını paylaşıp ” Corona daha ortada yokken setteydim, boğazım ağrıyordu ve @karpooz çekmeye çalıştığı kamera arkası videoyu hacklemeye çalışıyordum” diyerek de esprisini yapmıştı.

Yasak Elma seti için Eda Ece niye isyan etmiş şimdi daha iyi anlaşıldı! 11

Dizinin 73. bölümünün kamera arkası yayınlandı. Çok eğlenceli ve bir o kadar da keyifli anları kamera arkasında bulabilirsiniz.

Ancak, set ortamlarında sosyal mesafenin korunmasının mümkün olmadığı, sette herkesi iç içe çalıştığı, herhangi bir kişide virüs olması durumunda herkese yayılmasının hiç de zor olmadığını bu kamera arkası görüntüleri çok güzel anlatıyor.

Eda Ece ve rol arkadaşlarının günlerce neden setlerin durdurulması gerektiği bu kamera arkası görüntüleri ile daha iyi anlaşılıyor.