Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in esnekliğini gören şaşırıp kalıyor!

Beren Saat’in esnekliğini gören şaşırıp kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat, Aralık ayında yayınlanan Atiye dizisi ile yeniden setlere dönüşüyle büyük ilgi görmüştü. Atiye’nin beğenilmesi ve Saat’in dikkat çeken performansı da uzun süre konuştuldu. Ünlü oyuncu bugün ise instagram hesabından yaptığı paylaşım ile konuşuldu.

Vücudunun fit halini ve ne kadar de esnek olduğunu anlatan paylaşımıyla sosyal medyadaki yeni akıma destek veren Beren Saat, hayranlarından tam not aldı. Oyuncunun bu hareket ile çıtayı çok yukarıya koyduğunu düşünen takipçileri, binlerce beğeni yaptı.

Beren Saat'in esnekliğini gören şaşırıp kalıyor! 7

Koronavirüs salgının Türkiye’de görülmeye başladığı günlerde yurt dışından eşi Kenan Doğulu ile birlikte dönüş yapan oyuncu, 14 gün evde karantina altında kalma kuralını uymadığı için de büyük eleştiri almıştı.

Atiye dizisinin 2. sezonun da çekildiği biliniyor, yayın tarihi ise Eylül olarak bekleniyor. Netflix tarafından 3. ve 4. sezonlar için de karar çıktı.Önümüzdeki aylarda 3.ve 4. sezon çekimlerinin yapılarak projenin tamamlanması hedefleniyor.