Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Alihan, hem Hira’dan hem de Zeynep’ten ağzının payını fena alıyor!

Yasak Elma’da Alihan, hem Hira’dan hem de Zeynep’ten ağzının payını fena alıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 29 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 20. bölüm 2. tanıtımı ekrana geldi.

Dizinin 19. bölüm sonunda Zeynep, Alihan’ın evine gitmiş ancak kapıyı Hira, üzerinde bir gömlekle yarı çıplak açmıştı. Arkasından sabahlıkla gelen Alihan’ı da gören Zeynep, büyük şok yaşamıştı.

Yasak Elma'da Alihan, hem Hira'dan hem de Zeynep'ten ağzının payını fena alıyor! 7

Yeni bölüm tanıtımında Hira’nın Zeynep ile sevgili olduklarını söylemeyen Alihan’a tepkisi ortaya çıktı. Alihan’ı kendisini kullanmakla suçlayan Hira, sert bir tavır sergilerken, Zeynep’e yaklaşmaya çalışan Alihan, bir tepki de ondan aldı.

Zeynep, Alihan’a çok ağır sözler söyleyecek. “Ben galiba utanmayı bilen insanları daha çok seviyorum. Pişkinlik ne kadar ucuzsa, utanç o kadar değerli” diyen Zeynep’in sözleri, Alihan’a ok gibi saplanacak.

İşte 20. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.