Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’a İtalya’da gösterilen sevgiye kurmaca diyenleri rahatsız edecek gelişme!

Can Yaman’a İtalya’da gösterilen sevgiye kurmaca diyenleri rahatsız edecek gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisiyle Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde büyük beğeni toplayan Can Yaman, İtalya’da ise daha çok Dolunay dizisindeki performansı ile tanınıyordu.

Napoli’ye giden ve bir süre burada kalan ünlü oyuncuya gösterilen sevgi seli herkesi çok mutlu etmişti. Bazı kişiler ise bunun kurmaca olduğunu ve bir tanıtım kampanyasına benzediğini iddia etmişti.

Ancak hem görüntüler hem de sosyal medyadaki mesajlar aslında durumun böyle olmadığını anlatıyordu. Can Yaman’ın Napoli’de olduğunu öğrenen sadece İtalyan hayranları değil, turist olarak ülkede bulunan birçok farklı ülkeden hayranı da otelinin önünde buluşmuştu.

Can Yaman, hayranları ile yakın bir ilgi kurdu.Sosyal medyada da onlara teşekkür mesajları paylaştı.

Ünlü oyuncu Napoli’de yaşadıklarını bir tanıtım kampanyası gibi gösterilmesine de içerlemişti. Yaman’ın ziyareti hakkında TV7 kanalı bir video hazırladı.6 dakikalık bu videoda hem ziyaretin detayları hem sevgi selinin ortasında yaşanan manzaralar hem de İtalyan hayranlarla röportajlar vardı.

Bu görüntüler de gösteriyor ki, tamamen doğal gelişen Can Yaman sevgisi, İtalya’da da bir hayli konuşulmakta…

Videoyu instagram hesabından paylaşan Can Yaman’a hayranlarının yorumları da dikkat çekiyor. Birçok farklı dilden, çok sayıda seveni ona güzel dileklerde bulunuyor.

İşte Can Yaman’ın “Neden herkes Can’ı seviyor? Çok teşekkür ederim Napoli” notuyla instagram hesabından paylaştığı o video:

Come mai tutti amano Can? Grazie mille Napoli??

Le mie vacanze a Napoli..