Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da beklenmeyen şok gelişme! Zeynep, Alihan’ı Hira ile yakalıyor! Yıldız, Kemal’le yakalanıyor!

Yasak Elma’da beklenmeyen şok gelişme! Zeynep, Alihan’ı Hira ile yakalıyor! Yıldız, Kemal’le yakalanıyor!

tarafından zk zk
Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde büyük sürprizler izleyiciyi bekliyor…
Televizyongazetesi/Detay

FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 22 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 19. bölüm 2.tanıtımı yayınlandı.

Tanıtımda Kemal evi terketmek isterken, Yıldız, kendisini seven tek kişinin o olduğunu ve evden gitmesini istemediğini söylüyor. İkili öpüşürken Halit bahçeden kalkıp geliyor. Yıldız ve Kemal, birine yakalanıyorlar ama Halit mi tam olarak anlaşılamıyor.

Yasak Elma'da beklenmeyen şok gelişme! Zeynep, Alihan'ı Hira ile yakalıyor! Yıldız, Kemal'le yakalanıyor! 7

Bu arada Zeynep ve Alihan arasında ofiste gerginlik yaşanıyor. Zeynep en azından arkadaş kalabileceklerini söylüyor ama Alihan onunla arkadaş olmak istemediğini söylüyor.

Zeynep, başka bir gün Alihan’ın evine gidiyor ama kapıyı Hira açıyor. Alihan da o anda sabahlığıyla kapıya geliyor, Zeynep büyük şok yaşıyor.

İşte Yasak Elma 19. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar. Zeynep düştüğü durumdan dolayı kendini suçlu hisseder. Artık bir karar vermesi gerektiğinin farkındadır. Ender, Halit’i geri kazandığına emindir. Defne, Halit tarafından önemsenmemesinin hırsını yaşayarak son hamlesini yapar ve Yıldız’ı Halit’in gözünde bitirir.