Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da ne yaparsanız yapın ama bir tek şeyi yapmayın!

Yasak Elma’da ne yaparsanız yapın ama bir tek şeyi yapmayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Pazartesi akşamlarının neşesi Yasak Elma artık komedi dizilerini aratmayan sahneleri ile ekran başındaki izleyicilere kahkahalar attırıyor. Eda Ece’nin Yıldız karakteri ile ortaya koyduğu performans müthiş.

Dizinin 23 Aralık Pazartesi ekrana gelecek 62. bölümünde Zehra ve Yıldız’ın kumarhanede basılması ve nezarethane sahneleri izleyicileri yerinden zıplatacak… O anları haberimizdeki 62. bölüm fragmanında bulabilirsiniz.

Dizinin sıkı takipçilerinin senaristlerden bir dileği var… Her türlü konuya sıcak yaklaşabilecek bir izleyici kitlesi var ama bir konu var ki, işte burası kırmızı nokta… Ender ve Yıldız’ın birlikteliklerini izleyiciler o kadar çok sevdi ki, onların yeniden düşman olmasını istemiyor.

“Ender ile Yıldız düşman olmasın da ne yaparsanız yapın” diye yazan dizi takipçileri, bu dostluğun bozulmasının kırmızı çizgilerinin aşılması olacağını belirtiyor.

Sosyal medyadan Yasak Elma senarist grubuna mesaj yollayan izleyiciler, araları açılır ise bunu hoş karşılamayacaklarını ifade ediyor.

Yasak Elma’nın her hafta daha da güzelleştiğini belirten izleyiciler, böyle devam edilmesini istiyor.

İşte Yasak Elma 23 Aralık Pazartesi yayınlanacak 62. yeni bölüm fragmanı: