Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ve Neslihan Atagül bir efsaneyi gerçekleştirdi!

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül bir efsaneyi gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrolünde Star TV ekranında izleyicilerle 16 Aralık Pazartesi akşamı buluşan Sefirin Kızı dizisi çok beğenildi. Dizinin yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Haberimizde 2. bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz.

Sosyal medyada büyük olay yapan ilk bölümün ardından Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’e iltifat ve beğeni yağdı… Milyonlarca kişi ekran başından bir an olsun kalkamadı. Yurt dışında da izlenen dizi birçok ülkede de sosyal medyanın gündemine girdi.

Sefirin Kızı dizisinin reytingleri de merak ediliyor… “Bu dizi efsane olacak” diyen dizi hayranları, izlerken çok ağladıklarını ifade etti.

Melek karakterini canlandıran çocuk oyuncu Beren Gençalp de çok iyiydi ve izleyiciler onun gözyaşlarında dayanamadı..”Neslihan Atagül ve Engin Akyürek muhteşem ikili.Bundan ötesi olmazdı” diyen dizi hayranları, tek kelime ile ‘harika’ olduklarını belirten ifadeler kullandı.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül bir efsaneyi gerçekleştirdi! 7

İkinci bölüm fragmanı da olay… Erdal Küçükkörmükcü’nün canlandırdığı Büyükelçi Güven, yeni bir oyun peşinde. Nare ve Sancar’dan kızları Melek’i kopartacak olan Güven, izleyicilere gözyaşı döktürtecek.

İşte 23 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Sefirin Kızı 2. bölüm fragmanı: