Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da reytingler düşünce akıl almaz bir yola başvurdular!

Yasak Elma’da reytingler düşünce akıl almaz bir yola başvurdular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Absürtlüklerin bitmek bilmediği diziler arasında ilk sıralarda gösterilebilecek bir yapım olan Yasak Elma dizisinde, reytingler düşmeye devam ederken yapım ekibi ise heyecan artırmak için her yolu deniyor…

85.bölümde Halit karakterinin öldürülmesinin ve 4 farklı karakterin de ayrılmasından sonra; Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan diziye dahil olmuştu. Ancak bu doping etkisi reytinglerde uzun sürmemiş ve düşüş başlayınca bu sefer de Cansu karakteri ile Nilperi Şahinkaya ve ardından da Nurgül olarak Çiğdem Sakarya hikayeye dahil edildi.

Ancak yine de Yasak Elma dizisinde beklenen izleyici ilgisi bir türlü gelmedi. Ayrıca Ender ile Şahika işbirliği, Yıldız’ın Çağatay tarafından aldatılması gibi üst üste gelen olaylar da izleyicileri fazlasıyla kızdırdı. Birçok dizi hayranı Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın aşk konusunda içine düşürüldüğü duruma itiraz ederek, senaristlere tepki gösterdi.

Yasak Elma dizisinin 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak olan 96. bölüm fragmanında ise bu sefer Şahika’nın Hasan Ali bey tarafından zehirlenerek öldürülmesiyle ilgili görüntüler yayınlandı.

Birçok izleyici bunun doğru olmayacağını, Şahika gider ise dizinin güç kaybedeceğini ve yapılanların da heyecanı artırmak için gerçekleştirildiğini sosyal medyada yaptıkları yorumlarla belirttiler. Zira Şahika gibi bir karakterin gidişinin diziye ne kadar zarar vereceği de biliniyordu.

Sonunda ortaya çıktı ki, aslında Nesrin Cavadzade sette ve işine devam ediyor. Yani Şahika’nın ayrılması gibi bir durum yok. Ancak izleyiciler senaristlerin artık reyting artırmak için her yola başvurmasından da sıkılmaya başladı ve bu tür hareketler de çok ikna edici gelmiyor.

Çünkü herkes çok iyi biliyor ki, 3 kadın başrol oyuncusu ayrılır ise Yasak Elma diye bir şey kalmaz. Yıldız, Ender ve Şahika karakterlerini canlandıran; Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin gidişi demek, dizinin de yavaş yavaş finale doğru yürüyüşü anlamı taşıyacaktır. Zira yapım bu 3 kadın oyuncunun varlığı üzerinde duruyor. İzleyici de bu durumu çok net bir şekilde bildiği için fragmana yansıyan bu tür görüntülere hep şüphe ile bakıyor.

İşte 1 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma’nın 96. bölüm fragmanı: