Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde Ceren fena delirdi, izleyiciler mest oldu!

Zalim İstanbul dizisinde Ceren fena delirdi, izleyiciler mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında 2. sezonuyla devam eden Zalim İstanbul dizisinde 22 bölüm geride kaldı.Fikret Kuşkan, Deniz Uğur,Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin ve Sera Kutlubey’in başrollerinde yer aldığı dizide olaylar ve entrikalar hiç bitmiyor.

İzleyicileri bekleyen yeni bölümde ise Bahar Şahin’in canlandırdığı Ceren’in çıldırdığına şahit olacaksınız. Ceren çocuğunu düşürdü ve şimdi hedefi Şeniz’den intikam almak… Nedim ve Ceren boşanırsa, Cemre’nin ne yapacağı da merakla bekleniyor… Dizinin 23. bölüm fragmanında Ceren’in Şeniz’i boğmaya çalıştığı anlar izleyicileri keyiflendirdi.Mine Tugay da Şeniz karakteri ile unutulmazlar arasına şimdiden giriş yaptı.

Ceren’in bebeğini kaybetmesine üzülen izleyiciler, ağlamasını da gerçekçi bulduklarını belirten yorumlarda bulundu. Bahar Şahin’in çok başarılı performans sergilediğini belirten izleyiciler, “Acısını yüzünde hissettik, resmen efsaneydi Bahar Şahin” yorumu yaptı.

Ceren’e bundan sonra yazılacak olan hikayeyi de çok merak eden Zalim İstanbul hayranları, “Ne olursa olsun bebeğini kaybeden bir anneden korkun” diye yazdı.

Ceren’in Şeniz’i boğma girişiminin sonrasında neler olacağı da izleyicilerin merakını süslüyor. Bir izleyici Şeniz’in öyle kolay kurtulmamasını istiyor ve şöyle yazıyor:

“Öyle Ceren’in ellerinde boğulup ölmek yok Şeniz şeytanı, yaşayacaksın ki, Nedim’e yaptığın her şey için bin pişman olacaksın.”

Şeniz’in geçmişindeki pisliklerin de ortaya dökülmesini isteyen izleyiciler, Ağah’ın da artık etrafında yaşananları görmesi gerektiğini belirten yorumlarda bulundular.