Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Zeynep ve Alihan evleniyor mu? Romantik sahneler geliyor…

Yasak Elma’da Zeynep ve Alihan evleniyor mu? Romantik sahneler geliyor…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 5 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 21. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Zeynep ve Alihan’ın artık bir araya gelmesini isteyenlere büyük müjde var.

Son bölümde Alihan, bir şekilde Zeynep’i yakalayıp onunla yalnız kalmayı başarmıştı. Herkesi şaşırtan bir hamleyle Zeynep’e yüzüğü uzatıp, artık yüzüklerin gerçek sahiplerini bulması gerektiğini söyledi.

Yasak Elma'da Zeynep ve Alihan evleniyor mu? Romantik sahneler geliyor... 7

Alihan’ın bu hareketi karşısında çok şaşıran Zeynep’in ne yanıt vereceği büyük merak konusuydu.

Anlaşılan Zeynep, yaşanan tüm olumsuzlukları unutup aşkına sarılacak.

Yeni bölümden yayınlanan 2. tanıtımda Zeynep ve Alihan el ele görülüyor. Üstelik Zeynep’in Alihan’ı saatlerce beklediği o yüksek binada.

Birbirlerine aşkla bakan çiftin anlaşılan üzerlerindeki kara bulutlar dağılıyor. Bu sahnelerde Alihan’ın bir şiir okuması da ortamı hayli romantik bir hale getirecek anlaşılan.

İşte 21. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zeynep, Hira ve Alihan’ı birlikte görmenin üzüntüsünü çekerken, Alihan’ı iş yerinde görmenin verdiği sıkıntıları da yaşıyordur. Hira’nın Alihan’ın odasını habersizce karıştırması sonucu ortaya çıkan yanlış anlama, Zeynep ve Alihan ilişkisini başka bir yere taşıyacaktır. Yıldız ise Halit ve Kemal arasında kalmıştır. Duyguları ve mantığı arasında bir karar vermek zorundadır.