Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın 10. bölümündeki o sahnede bir sürpriz vardı, anlayan anladı!

Yasak Elma’nın 10. bölümündeki o sahnede bir sürpriz vardı, anlayan anladı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan ve büyük ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinin 10. bölümündeki bir sahnede küçük bir sürpriz olduğunu dikkatli izleyenler kaçırmadı.

Dizide Alihan karakterini oynayan Onur Tuna’nın aynı zamanda müzikle uğraştığını bazı izleyenler biliyor.

Oyuncu, ses eğitimi almış ve daha önce de müzik çalışmalarıyla gündeme gelmişti.

Şu sıralar yeni bir müzik çalışması içinde olduğu ve Uzay Misali isimli bir albüm hazırladığı ortaya çıktı.

Oyunculuğuna son dönemde daha çok ağırlık veren Onur Tuna, yakın arkadaşı Serhat Şensesli ile birlikte yazıp besteledikleri 4 parçadan oluşan albümü dijital platformlar aracılığıyla dinleyicilere sunacaklar.

Konuyla ilgili haber gündeme geldiğinde, Yasak Elma dizisindeki bir sahnede şarkı söylediği de ortaya çıktı Onur Tuna’nın.

Albümde Tuna’nın son projesi Yasak Elma’nın 10. bölümünde seslendirdiği “Korkmadım” şarkısının da yer aldığı  öğrenildi.

Yasak Elma'nın 10. bölümündeki o sahnede bir sürpriz vardı, anlayan anladı! 7

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Diziyi takip edenler, aynı zamanda Onur Tuna’nın müzisyen yönünü de bilenler 10. bölümde Zeynep ile Alihan arasında yaşanan sahneler sırasında çalan şarkıdaki sürprizi anladı.

Zeynep ve Alihan’ın hüzünlü sahnelerinde Onur Tuna’nın Korkmadım şarkısını seslendirdiğini farkeden izleyenler sosyal medyadan da yorum yaptı.

Tuna’nın sesini beğenen dizinin izleyenleri, “Hem yakışıklı, hem sesi güzel” yorumlarıyla beğenilerini dile getirdiler. Bazı izleyicilerin de şarkıyı kimin söylediğini sordukları görüldü sosyal medya yorumlarında. Pek çok izleyici, bu sesin Onur Tuna’ya ait olduğunu farketmemişti.

Yakışıklı oyuncunun albüm çalışmalarında bu sahnedeki Korkmadım şarkısını da yeni albümünde söyleyeceği gündeme gelince, sahneyi merak edip tekrar izlemek isteyenler de oldu.

İşte o sahne:

Onur Tuna kimdir?

Onur Tuna, (d. 02 Temmuz 1985, Çanakkale), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu.Filinta ve Bi ‘ Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran oyuncu, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol’la ilgilenmiştir. Ayrıca İzmir’de 4 yıl model olarak çalışmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk dersleri almıştır. 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı TV dizisi ile ekranlara ilk adımını atmıştır.

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Yasak Elma
Cesur Yürek
Filinta
Hayat Devam Ediyor
Bi Küçük Eylül Meselesi

İşte Onur Tuna’nın Acın Verdi isimli şarkısı: