Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay evlenmek için Eylül ayını bekliyor!..

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay evlenmek için Eylül ayını bekliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2017-2021 yılları arasında Fox TV’de yayınlanan Savaşçı adlı dizide tanışıp aradan geçen yıllar sonra birbirlerine aşık olan ünlü çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Geçtiğimiz Şubat ayında evlilik kararı alan ünlü çift, aileleri ve sevdiklerinin katıldığı küçük bir törenle Atiksoy’un memleketi İzmir’de nişanlanmıştı.

Çiftin hayranlarının merakla beklediği düğün tarihi belli oldu. Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ, Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un düğün tarihini açıkladı.

Şubat ayında nişanlanan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay’ın 10 Eylül’de İstanbul Polonezköy’de evleneceğini belirten Mehmet Üstündağ, çiftin öncesinde Maldivler’de tatil yapacağını açıkladı.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay evlenmek için Eylül ayını bekliyor!.. 6

Mehmet Üstündağ yazısında şu ifadelere yer verdi; “Berk Oktay’ın kendisi gibi oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy’la yeni bir aşka yelken açtığını ve evlenme kararı aldıklarını ilk ben yazmıştım hatırlarsanız. İki yıldır birlikte olan çiftin evlilik hazırlıkları tam gaz devam ederken, düğün tarihlerinin kesinleştiğini de öğrendim.

Çift, 10 Eylül’de İstanbul Polonezköy’ün orman içindeki rustik atmosferinde bohem bir düğünle nikâh masasına oturacak. Ama ikili öncesinde güzel bir tatil yapacak.

Tüm kış boyunca setten sete koşan oyuncu çift, sezon finallerinin ardından haziran ayında Maldivler’e gidecek. Ön balayında moral ve enerji depolayarak, dönüşte dört elle düğün hazırlıklarını tamamlayacak.”