Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Mert’i Can Nergis, bu sefer Sadakatsiz dizisine elini attı!

Yasak Elma’nın Mert’i Can Nergis, bu sefer Sadakatsiz dizisine elini attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Nergis, Yasak Elma dizisine geçen sezon katıldı. Gökhan Alkan ile birlikte diziye yeni bir soluk getiren Can Nergis, 3. sezondan bu yana dizide yer almaya devam ediyor. Oyuncu, az sahnesi bulunsa da izleyicileri etkilemeyi başardı.

Bir dolandırıcı olan Mert karakterine hayat veren Can Nergis, sosyal medyada da oldukça aktif paylaşımlar yapıyor. Oyuncu neşeli ve esprili paylaşımlarıyla da hayranlarını keyiflendiren birisi… Sık sık Yasak Elma dizisinden fotoğraflarını yayınlayan, esprili mesajlarıyla da diziye ilgiyi artıran birisi Can Nergis.

Oyuncu bu sefer de Sadakatsiz dizisine elini attı. Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin kendisini aldatan eşi Volkan ve bu gerçeği kendisinden saklayan arkadaşlarından intikam alma hırsı iyice büyüdü. Asya’nın yaptıkları ekran başındaki izleyicileri fena halde şaşırtıyor. Tabii ki Cansu Dere de canlandırdığı karakterin yaptıklarına fazlasıyla şaşırıyor…

En son Volkan’ın yakın arkadaşı Mert ile birlikte olan ve onu tehdit ederek, şantajda bulunan bir Asya gördük ki, “Herkes benden korksun” der gibiydi. Sadakatsiz dizisinde Asya’nın intikam hırsı bir yana Cansu Dere’nin müthiş performansı da dizinin bu kadar büyük ilgi görmesini sağladı.

Cansu Dere, instagram hesabından “Ah Asya” notuyla fotoğrafını yayınladı. Hayranları birçok yorumda bulundu. Binlerce beğeni geldi. Yorum yapanlardan birisi de Can Nergis idi.

Yasak Elma'nın Mert'i Can Nergis, bu sefer Sadakatsiz dizisine elini attı! 8

Yasak Elma’nın Mert’i Can Nergis, “Ah güçlü anne Asya” diyerek Cansu Dere’ye gönderme yaptı. Takipçiler ise bu paylaşımı tiye alan yorumlarda bulundu.

“Abi beni de dolandırsana…”

“Asya’nın aklına girme, dolandırırsın filan…”

“Ah zeki dolandırıcı Mert…”

Yasak Elma'nın Mert'i Can Nergis, bu sefer Sadakatsiz dizisine elini attı! 9

Bu ve benzeri birçok yorum yapıldı. Ayrıca Asya karakterinin 5. bölümde denizdeki yüzme sahnesi de izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Bir dizi hayranı, “Yüzdüğün sahne müthişti izlerken nefesim kesildi tebrik ederim” diye yorum bıraktı.