Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisine 3 yeni oyuncu katıldı, sezon bitmeden değişim başladı!

Destan dizisine 3 yeni oyuncu katıldı, sezon bitmeden değişim başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisi atv’nin bu sezon en çok önem verdiği yapımların başında geliyor. Hatta dizinin ilk bölümlerinden itibaren satışı yapılan birçok ülkede aynı anda yayınlanması da verilen bu önemi göstermişti. Destan dizisinin ikinci sezonu öncesinde yaz aylarında büyük değişimler yaşanması bekleniyor. Hatta bu değişim hamlesinin daha ilk sezon devam ederken başlatıldığına yönelik işaretler de var. Dizinin senaryosunun İhsan Yıldırım ve ekibine verilmesi bu değişimin önemli işaretlerinden birisi oldu.

Destan dizisi, özellikle Ramazan ayı içinde düşen reytingleri ve havaların ısınması ile birlikte izleyicilerin yavaş yavaş televizyondan kopmaya başlaması ile büyük yara aldı. Dizi ilk başladığı zamanki havasında değil ve güçlü reytinglerini koruyamadı. Ortalamaya yaklaşan reytingler sonrasında ise hikayede yapılan düzenleme ile birlikte 3 yeni karakter daha diziye katıldı.

Bu karakterleri canlandıran oyunculardan birisi de usta isim Engin Benli olacak… Destan dizisinin ilk sezonunun sonlarına doğru gelinirken, Engin Benli ile birlikte Umut Temizaş ve Özgür Koç da hikayede yerini alacak.

Destan dizisine 3 yeni oyuncu katıldı, sezon bitmeden değişim başladı! 7

Engin Benli en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Yaman karakterini canlandırmıştı. Dizinin yedinci sezonu iptal edilince de oyuncu bir süre gelen teklifleri inceledi ve sonunda da Destan dizisine katılmaya karar verdi.

Engin Benli, daha önce Destan dizisinin yapımcısı Bozdağ Film’in Diriliş Ertuğrul isimli yapımında Alıncak isimli karakteri canlandırmıştı. Aynı yapımcının bu sefer Destan isimli dizisinde yer alacak olan oyuncunun canlandıracağı Obar isimli karakter merakla bekleniyor.

Umut Temizaş ise dizide Kamaz isimli karakteri canlandıracak.

Destan dizisinin 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 22. bölümünde bu üç oyuncuyu yeni karakterler ile birlikte hikayede görebileceksiniz. Destan dizisinde Batuga’yı canlandıran Edip Tepeli’nin ayrılacağı iddiası da bizzat yapımcı Bozdağ Film tarafından yalanlanmıştı.

Dizinin ilk sezonunun haziran ayının ikinci haftasında tamamlanması bekleniyor. İlk sezon bittikten sonra oyuncular yaz arası verecek. Ancak ekip ikinci sezon için hazırlıkları yoğunlaştıracak ve muhtemelen de Eylül ayında bambaşka bir Destan atmosferi görürseniz şaşırmayın.