Ana sayfa Dizi Haberleri Show must go on! Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner’den çok acı itiraf!

Show must go on! Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner’den çok acı itiraf!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Aslında daha önce başka dizilerde rol almış olsa da büyük kitleler tarafından tanınıp sevilmesindeki en büyük pay Kuzey Yıldızı dizisi oldu. Saçları siyahtı ama dizi için kızıla boyattı oyuncu. Bu şekilde mavi gözleri de açığa çıkmış, herkesi şaşırtan bir dönüşüm yaşamıştı. Aslıhan Güner, Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı olarak ekrana geliyor. Partneri İsmail Demirci ile de hem kamera önünde hem de arkasındaki uyumlu halleri, diziye de yansımakta.

Oyuncu Mert Kılıç ile evli olan Aslıhan Güner, dizideki oyunculuğuyla herkesin kalbini kazandı. Yıldız karakteriyle hafızalara kazının oyuncu, dizideki gibi esprili ve doğal bir kişiliğe sahip. Bunu dizideki partneri İsmail Demirci ile zaman zaman sosyal medya atışmalarından da takipçileri görüyor. Ancak Aslıhan Güner’in şu sıralar içini yakan bir acısı var.

Kimi izleyicileri çoktan öğrendi ve ona instagram’dan baş sağlığı mesajları dilemeye başladılar bile. Aslıhan Güner, Ağustos ayının başında babasını kaybetti. Oyuncu, Kuzey Yıldızı sezon arası verir vermez TRT’in Hanımağanın Gelinleri isimli filminde rol almış ve bir süre Balıkesir’e gitmişti. Film çekimi biter bitmez Muğla’ya tatile giden oyuncu, ne yazık ki babasının vefatıyla geri döndü.

Yaklaşık 15 gün sosyal medya hesabından hiçbir paylaşım yapmadı. Takipçilerinden pek çoğu durumu bilmediği için şaşırmıştı ama Aslıhan Güner, çekimler için gittiği Ordu’da dizinin yeni sezon fragmanında ortaya çıktı. Oyuncu, babasının vefatından iki hafta sonra işinin başına dönmüştü. İlk paylaşımını da o zaman yaptı sosyal medyadan

Eşi Mert Kılıç’ın başrolünde oynadığı Komutan isimli filmde Züleyha isimli bir kadını oynamıştı. İşte o filmde Züleyha’nın perişan haldeki fotoğraflarını paylaşarak içindeki acıyı anlatmaya çalıştı. “İçimin yansıması” sözleriyle de filmde oynadığı Züleyha’nın fotoğraflarıyla paylaştı ve Mevlana’nın sözlerini ekledi.

Show must go on! Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'den çok acı itiraf! 8

Oyuncunun son paylaşımı ise yürek burktu. Şov dünyasında çok bilinen bir sözdür ‘Show must go o!’ yani şov devam etmeli denilir. Ne olursa olsun yapılan işin devam etmesi gerektiği üzerine sanat dünyasında çokça zikredilen bir sözdür bu. Adeta bu sözdeki gibi Aslıhan Güner de acısını içine gömdü ve yeni sezon bölümlerinin çekimi için Ordu’ya geldi. Kuzey Yıldızı’nın seti için gittiği Karadeniz’de pencereden çektiği fotoğrafa, “Geldim yine sana Karadenizim. Sar sarmala yüreğimi diye. Kabuk bağlat yaralarımı kucakla beni diye” sözleriyle içindeki acısını da anlatmaya çalıştı oyuncu.

İşte o paylaşım:

Show must go on! Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız'ı Aslıhan Güner'den çok acı itiraf! 9