Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin işi zor! Ne paylaşsa takipçileri isyanda!

Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin işi zor! Ne paylaşsa takipçileri isyanda!

tarafından ker_def

Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisindeki Zeynep karakteriyle iki sezondur gündemden düşmeyen Sevda Erginci, sosyal medyada yaptığı paylaşımlara şu sıralar takipçilerinden yoğun sorular almakta.

Televizyongazetesi/Detay – Dizide Onur Tuna’nın oynadığı Alihan ile Zeynep, ilk bölümlerden beri birbirlerine aşık olmalarına rağmen, önlerine çıkan türlü engellerden sonra nihayet evlenebilmişti.

Diziyi başından beri takip eden pek çok izleyici, ZeyAl olarak adlandırdıkları çift için Yasak Elma’yı izlediklerini söylüyorlardı.

Sosyal medyada bu çifte olan ilgi ve beğenileri yorumlardan da görmek mümkün. Onca badireyi atlattıktan sonra geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir nikahla evlenmişlerdi.

Zeynep ve Alihan çiftinden şimdi bir bebek bekleniyordu. Tam bu müjdeli haber geldi gelecek derken, dizinin takipçilerini şoke eden bir haber geldi!

Alihan ve Zeynep karakteri, bir süre sonra diziden ayrılıyor! Bu haberin gündeme gelmesiyle birlikte sosyal medyada da bir isyan başladı dolayısıyla!

Dizinin reytinglerinin yüksek gelmesinde Alihan ve Zeynep çiftinin varlığı aşikar. Neden böyle bir karar alındığı, oyuncuların mı istediği yoksa senaryoyu 3. sezonda farklılaştırmak istendiği için mi bu iki karakterin diziden çıkarıldığı bilinmiyor. Alihan ve Zeynep’in nasıl bir hikayeyle diziden çıkacağı da şimdilik bir sır!

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'nin işi zor! Ne paylaşsa takipçileri isyanda! 8

Doğal olarak izleyenler de sorularına bir yanıt bulmaya çalışıyor ve sosyal medyada her mecrayı kullanarak bu duruma isyan ediyorlar.

Sevda Erginci ve Onur Tuna’nın instagram paylaşımlarına yorum yapan pek çok izleyici de bunun nedenini anlamaya çalışıyor ve oyunculara soruyorlar. İki oyuncuya da gelen mesajlarda üzgün olduklarını belirten takipçileri, diziyle alakalı olmayan tüm paylaşımlarına dahi artık Yasak Elma ile ilgili sorularını, görüşlerini, eleştirilerini dile getiriyorlar.

Sevda Erginci’nin aşağıda yer alan ve son paylaştığı bu fotoğrafa yapılan yorumların da büyük çoğunluğu, Yasak Elma dizisinden ayrılmasıyla ilgiliydi.

Erginci, “geçen bahar, eski mahalle ?” notuyla paylaştığı fotoğrafa takipçileri, diziden ayrılmasının nedenlerini sorarken, çok üzüldüklerini de dile getiriyorlar.

Bakalım iki karakterin diziden ayrılışı nasıl olacak?

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'nin işi zor! Ne paylaşsa takipçileri isyanda! 9