Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin yeni favori dizisi!

Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin yeni favori dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevda Erginci, geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde rol almıştı. Ünlü oyuncu, bu sezon Sevgili Geçmiş dizisinde rol aldı. Ancak bu yapım kısa süreli olunca, oyuncunun kariyerinde önemli bir değişim yaratmadı.

Yasak Elma’daki Zeynep karakteri ise Sevda Erginci adına iyi bir çıkış olmuştu. Popülerliğini artıran ünlü oyuncu, evinde karantina altında. TV100’e konuşan Sevda Erginci, bu sürecin kendisinde bir değişikliğe yok açmadığını zaten evde kalmayı seven birisi olduğunu belirtti.

Koronavirüs ile başlayan bu süreci kendisi adına avantaja çevirmeye çalışan oyuncu, evde 3 kedisi ve 1 köpeği ile birlikte yaşıyor. Onlarla daha çok vakit geçirdiğini anlatan Sevda Erginci, “Her gün mutlaka spor yapıyorum.Dikkatli ve düzenli besleniyorum. Bu süreçte özellikle önemli, sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Her gün temizlik yapıyorum ve bu çok zamanımı alıyor” diye konuştu.

Vikings dizisini izlemeye başladığını anlatan Sevda Erginci, bir türlü fırsat bulamadığı için izleyemediğini, şimdi ise 2. sezonu izlemekte olduğunu belirtti. Vikings dizisi Kanada ve İrlanda ortak yapımı. Toplam 6 sezon yayınlanan dizide 79 bölüm çekildi. Dizinin çekimlerine devam ediliyor.

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'nin yeni favori dizisi! 7

En son Parazit filmini izlediğini belirten oyuncu, Almodovar ve Ferzan Özpetek filmlerini tavsiye etti.

Koronavirüs sürecinde doğru önlemleri almanın önemine işaret eden oyuncu, birlikte atlatacağımız bir sorun olduğunu da sözlerine ekledi.