Ana sayfa Foto Galeri Yasemin Allen’in hayatta en çok önem verdiği şey bakın neymiş!

Yasemin Allen’in hayatta en çok önem verdiği şey bakın neymiş!

tarafından ker_def

yaseminallen1

EVLİLİĞE BİR DÖNEM KARŞIYDIM

◊ İlişkide hangi konuda güçlü olduğunuzu düşünüyorsunuz? –

Ben öyle bakmıyorum aslında ilişkilere. Beraber olduğum kişi bana güçlü olma zorunluluğu hissettiriyorsa ya beni sınıyordur ya da zayıflığımı görmek istiyordur. Ama iyi bir dinleyiciyimdir.

◊ Evlenmek hayatta olması gereken bir durum mu?

– Karşı olduğum dönemler de vardı… Ama çok güzel bir şey tabii ki. Bir de sadece size değil ait olduğunuz arkadaş çevrenize de çok güzel enerji yayan bir durum. Çünkü, “Biz bu hayatta beraberiz” mesajı veriyorsunuz ve bağların daha sıkı kurulmasını tetikliyorsunuz. Evlendikten sonra da yeni aile bağlarını daha da sıkılaştırmış olduğun için güzel bir tarafı var tabii ki…

◊ Günümüzdeki estetik algısını nasıl yorumluyorsunuz?

– Beyaz tenli ve sarışın olduğum için melez tipleri daha çok beğeniyorum. Son zamanlarda sosyal medyanın da etkisiyle çok fazla yapılı, çok fazla makyajlı, çok abartı görünümler oluşmaya başladı. Elbette kızlar bunu yapmaktan keyif alıyor. Bu bir imaj yaratmak oluyor. Ama artık tek tip güzellik kavramı yok. İlla kadınların uzun ince olması gerekmiyor. Daha kalçalı, daha kısa, daha dolgun yanaklı kadınlar da dikkat çekiyor. Güzellik anlayışının değiştiğini düşünüyorum.

◊ Farklı şehirlerde yaşamış ve farklı kültürler tanımış biri olarak İstanbul’u nasıl görüyorsunuz?

– İstanbul Türkiye’nin geri kalanından çok farklı bir şehir. Ülkenin tamamını anlatan bir yer değil. Çok canlı bir kere, her gelen aşık oluyor bu şehre. Tam bir geçiş hattı, kozmopolit, herkesin de bayıldığı, çok revaçta olan, egzotik ve modern bir şehir.

◊ Peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyeceğiniz şey ne?

– Mutluluk. Kariyerim açısından başarı da elbette ama hiçbir şeyin mutluluğumun önüne geçmesine izin veremem. Bu biraz da şans meselesi tabii ki. Ama baktım yaptığım işten ruhum tatmin olmuyor, her zaman mutluluğumu tercih ederim. Aşık olunca özüme dönüyorum