Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Özilhan karantinada 1 ayı geride bıraktı!

Yasemin Özilhan karantinada 1 ayı geride bıraktı!

tarafından ker_def

Doktorlar dizisinin Ela’sı olarak akıllara yazılan, oyunculuğu uzun yıllar önce bırakan Yasemin Özilhan, geçtiğimiz aylarda Mucize Doktor dizisiyle yeniden yüzünü göstermişti. Kısa süre de olsa Mucize Doktor ile hayranlarını mutlu eden Yasemin Özilhan, yeni diziler için de olabileceği mesajını vermişti. Koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evinde karantinaya alan Yasemin Özilhan, 12 Mart’tan bu yana evde olduğunu açıkladı.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, evde nasıl vakit geçirdiği konusunda ise, “Evde vakit geçirmeyi sevdiğimden dolayı pek bir değişiklik hissetmiyorum. Bu durumun pozitif tarafı; ailece daha fazla birlikte olmamız” diye konuştu.

Kızları Ela ve Emine için daha fazla mutfağa girdiğini, onlarla eğlenceli ve şekersiz tarifler denediğini anlatan Özilhan, ev yemeklerini de çok sevdiklerini belirtti.

Enerjisini spor, müzik ve ailesi ile attığını belirten oyuncu, sporu da hayatının önemli bir noktasına yerleştirdi. Özilhan, “Haftada 6 gün fonksiyonel spor yapıyorum. Akşam saat 19.00’dan sonra yemek yemiyorum. 52 kiloyum” diyerek de formda olduğunu anlattı.