Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar…

Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Dizilerin final ve sezon finali yapmalarının ardından yeni yaz dizileri ekrana gelmeye başladı.

Kanalların yaz boyunca yayınlamayı planladıkları ve reytinglerine göre yeni sezonda da devam edebilecek diziler, yavaş yavaş ekranda yerini almaya başlıyor.

Bir süredir tanıtımları dönen ve merakla beklenen yaz dizilerini sizler için derledik.

İşte oyuncuları, hikayeleri ve yayın tarihleriyle detayların yer aldığı yaz dizileri:

Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar... 12

AFİLİ AŞK…

Afili Aşk dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

12 Haziran Çarşamba günü ilk bölümünü izleyeceğimiz 1. bölümden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda neler var? Kerem, Ayşe’nin kalbini çalabilecek mi? İkiliyi bundan sonra neler bekliyor? Yaz aylarına damga vuracak “Afili Aşk”ın başrollerini Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul paylaşırken, yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstleniyor.

Ayşe (Burcu Özberk) ve Kerem’in (Çağlar Ertuğrul) yolları kesiştikten sonra başlarına gelenlerin konu alındığı “Afili Aşk”, 12 Haziran Çarşamba 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

Dizinin konusu:

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start – up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir.

Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir.Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur.

Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar... 13

BENİM TATLI YALANIM…

Başrollerini; Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı yeni dizi “Benim Tatlı Yalanım” masum görünen bir yalanın sıcacık bir aşka dönüşme hikayesi hepimizin kalbini saracak.

Benim Tatlı Yalanım 13 Haziran Perşembe Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın üstlendiği dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Benim Tatlı Yalanım 2. fragmanı:

Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı O3 Medya imzalı
“Benim Tatlı Yalanım” dizisi yaz ekranına neşe katacak.

“Benim Tatlı Yalanım” dizisinin, izleyiciye tüm duyguları aynı anda yaşatacak sıcacık hikayesinin senaryosu Deniz Dargı ve Murat Taşkent’e ait.

Beğenilen oyuncu kadrosu, sıcacık anlatımı ve eğlenceli hikayesi ile “Benim Tatlı Yalanım”. 13 Haziran Perşembe, 20.00’de Star’da başlıyor!

Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar... 14

KİMSE BİLMEZ…

Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrolünde yer aldığı dizide Kimse Bilmez isimli dizinin yayın tarihi belli oldu. atv’nin yeni dizisi 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekranda yerini alacak. Böylelikle Kimse Bilmez dizisi Star TV ekranında yayınlanmakta olan Erkenci Kuş dizisine rakip oldu. Hatırlanacağı üzere sezon boyunca Cumartesi günleri yayınlanan Erkenci Kuş dizisi, yaz ekranında Salı akşamları izleyicilerle buluşacak

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çimden ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera eksik olmayacak.

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Zeynep Elçin, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, 11 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle yayında olacak.

Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar... 15

DENGİ DENGİNE…

TRT1 ekranlarında merakla beklenen Dengi Dengine mini dizisi kadrosuyla dikkat çekmekte.Yalnızca beş bölümden oluşan Dengi Dengine dizisi 3 Haziran’da TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladı.

Dengi Dengine dizisinin başrollerinde Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan ve Şinasi Yurtsever yer alıyor.

Dengi Dengi’ne 3-7 Haziran tarihlerinde ekranda.

Dizide Şarkıcı Murat Kekilli de rol alıyor.

Yaz ekranında yepyeni diziler izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide genç isimlere usta aktör Altan Erkekli de eşlik ediyor.

Öte yandan ünlü şarkıcı Murat Kekilli de dizide konuk oyuncu olarak yer alıyor.Dengi Dengine dizisinin İstanbul Medya Akademisi ve Medya Fikir Kulübü ortak prodüksiyonuyla hayata geçiriliyor. Dizinin yapımcılıklarını ise Ogün Şanlıer ile İbrahim Elma birlikte üstleniyor.

Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar... 16

CANEVİM…

Canevim dizisi hatırlanacağı üzere 27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrandaki yerini almıştı. Canevim dizisinin ilk bölümü beklentilerin altında reyting almıştı. Dizinin ilk bölümünün 3 Haziran Pazartesi günü yeniden yayınlanmasına karar verildi.

CANEVİM, birinci bölümüyle 3 Haziran Pazartesi akşamı yayınlandı. İkinci bölümü ise 10 Haziran’da ekranda olacak.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturacak dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı olacak.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken CANEVİM, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası olacak.

CANEVİM’in hikayesi şöyle:

“Haksever ailesi, hayatın tüm zorluklarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla bağlı bir ailedir. Günnur ve Hamza, kızları; Ceylan, Müjgan ve Ayşe’nin iyiliği için canla başla çabalamakta, en karanlık anlarda bile birbirlerinin varlığına şükretmesini bilmektedirler. Bu sımsıcak ailenin kaderini değiştiren en büyük kızları Elvan’ın eve dönüşü olur. Evin fedakar kızı Ceylan ise sözlüsü Ömer’i büyük bir aşkla sevmektedir. Ceylan güçlü ve varlıklı bir aile olan Tanbay’ların evinde çalışmaya başlar. İşteki ilk gününde Ceylan, takıntılı ve sıra dışı bir adam olan Taylan Tanbay’la pek de hoş olmayan bir karşılaşma yaşar. Taylan genç kızın damarına basınca, Ceylan kimsenin erişemediği bu adamı herkesin önünde küçük düşürür ve işi bırakır. Şimdi Taylan’ın kapatması gereken önemli bir hesap vardır.”

Yaz ekranında hangi dizileri izleyeceğiz? İşte o diziler ve tüm detaylar... 17

HER YERDE SEN…

Her Yerde Sen dizisinin 1. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Böylelikle dizinin başlama tarihi de netleşmiş oldu. Her Yerde Sen dizisi 14 Haziran Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrollerinde yer aldığı dizi yaz ekranının en iddialı yapımları arasında bulunuyor.

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.Her Yerde Sen, 14 Haziran Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak.