Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz sezonunun iddialı yapımıydı, Senden Daha Güzel’in finali, sosyal medyada şanına yakışır oldu!

Yaz sezonunun iddialı yapımıydı, Senden Daha Güzel’in finali, sosyal medyada şanına yakışır oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik’in yer aldıkları Senden Daha Güzel dizisi, yayına hayli iddialı başlamıştı. Romantik komedilerin ağırlıkta olduğu yaz ekranında beğeni ile izleniyordu. Sadık bir izleyici kitlesini yakalamayı da başarmıştı. Bir önceki yaz ekrana Baht Oyunu isimli romantik komedi ile gelen ve başarılı oyunculuğu ile komediye çok yakıştırılan Cemre Baysel, bu kez Burak Çelik ile partner oldu.

Cemre Baysel’in hayran sayısını Baht Oyunu ile yükseltmesi, Senden Daha Güzel’in yaz sezonuna daha iddialı başlamasını da sağlayan bir etkendi. Hayranları, oyuncuyu dizinin vedasına kadar takip etmeye devam etti ve sosyal medyada da şanına yakışır bir şekilde diziyi uğurladılar!

Sezondaki reytingleriyle devam etmesi mümkün olmayan Senden Daha Güzel dizisi, ne yazık ki Cumartesi akşamı son bölümüyle izleyenlerin karşısına geldi.

Yaz sezonunun iddialı yapımıydı, Senden Daha Güzel'in finali, sosyal medyada şanına yakışır oldu! 8

Artık romantik komedilerin vazgeçilmezlerinden biri olduğunu da iki dizisiyle ispatlayan Cemre Baysel hayranları, bu finale çok üzülse de oyuncuyu da dizilerini de yalnız bırakmadılar. Cumartesi akşamı ekrana gelen yapımlar arasında Senden Daha Güzel dizisine gelen ileti sayısı 80 b in 800 ile en güçlü rakibi Kardeşlerim dizisine bile ciddi bir fark attırdı!

Yaz sezonunun iddialı yapımıydı, Senden Daha Güzel'in finali, sosyal medyada şanına yakışır oldu! 9

17 Eylül akşamı ekrana gelen atv’nin Kardeşlerim dizisi, 3 sezondur Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi. TRT1’in Gönül Dağı dizisi de aynı şekilde Kardeşlerim’i takip ediyor. Ancak Senden Daha Güzel dizisi, vedasını son derece görkemli bir şekilde yaparak sosyal medyada bu iki diziye kat kat fark atıp gitti!

Cemre Baysel’in fanları, bu duruma çok üzgün olsa da oyuncunun ve dizilerinin yanında son sahnesine kadar durarak vefalarını ortaya koydular. Baysel’in bir sonraki tercihi yine romantik komedi mi olur bilinmez ama izleyicinin onu bu rollere çok yakıştırdığı da artık aşikar bir durum!

Dizinin 14. ve final bölümü çekimlerinin kamera arkasındaki görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.