Ana sayfa Sosyal Medya Yazık şu Safiye’ye, dışarı çıkartın artık! Masumlar Apartmanı senaristlerine duyuru!

Yazık şu Safiye’ye, dışarı çıkartın artık! Masumlar Apartmanı senaristlerine duyuru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı, öyle ilgi gördü ki eminiz TRT1 bile bunu beklemiyordu. Bu sezonun en flaş yapımı olan dizide Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisi de büyük iş başarıyor.

Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, 8 yıl aradan sonra ekrana öyle bir dönüş yaptı ki, kendisinden sadece komedi performansı bekleyenleri ters köşeye yatırdı. Safiye obsesif kompülsif bir karakter. Yani Ezgi Mola, öyle kolay bir rolü canlandırmıyor. Ancak rolünü canlandırmak bir yana, sanki gerçekten Safiye gibi ekran başındaki izleyiciyi inandırıyor.

Gülben karakteri ise silik haliyle izleyicilerin yüreklerine işledi. Bunu Merve Dizdar’ın etkili performansı sağladı. Dizdar, Mucize Doktor dizisinde Damla olarak kalsaydı, belki de Gülben karakteri için şansı olmayacaktı. Her işte bir hayır vardır sözü de kendisine ne kadar çok uydu.

Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nun yorumu da dikkat çekiyor.Safiye karakterinin insan içine çıkması isteklerini bakalım senaristler görecek mi?

İşte Sina Koloğlu’nun yazısı:

‘Masumlar Apartmanı’, yeni sezonun ‘psikolojik gerilim’ hattındaki üçlemenin halkalarından biri… Son bölüme bakarken ev ahalisinden bir saptama geldi, “Safiye (Ezgi Mola) anladık obsesif kompülsif. Evde sürekli yerleri silmesiyle görüyoruz. Safiye’yi dışarı çıkarsınlar, hayatın içine soksunlar. Evde sadece orayı burayı silerek bize hastalığı anlatması çok kısıtlayıcı oluyor.” Valla haklılar.