Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz 4-8 Mart haftası yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz 4-8 Mart haftası yarışmacıları kimler?

tarafından zk zk
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının yeni haftasının yarışmacıları belli oldu.
Televizyongazetesi/Detay

Programın Best Of bölümleri devam ediyor. Yeni bölümde daha önce yarışan, akılda kalan, dikkat çeken isimlerden seçilen 5 yarışmacı yeniden yarışıyor.

Yeni haftanın ilk gününde eleştiriler havada uçuşurken, iddialı yarışmacılardan hangisinin 10 bin TL’yi kazanacağı da merak konusu.

İşte 4-8 Mart haftasının yarışmacıları…

Yemekteyiz 4-8 Mart haftası yarışmacıları kimler? 11

1. gün yarışmacısı Deniz Özyapıcı. Satış pazarlama işinde çalışıyor. 34 yaşında ve ailesiyle birlikte yaşıyor. Aslen Siirtli olan yarışmacının en büyük tutkusu motorsiklet. Daha önce sonuncu olmuştu.

Yemekteyiz 4-8 Mart haftası yarışmacıları kimler? 12

2. Sefer Onursal Turizmci, evli ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu. Bu kez birinciliğe göz dikmiş durumda.

Yemekteyiz 4-8 Mart haftası yarışmacıları kimler? 13

3. gün yarışmacısı Burcu Karaaslan, 39 yaşında, 2 çocuk annesi müzisyen, 15 yıl bankacılık yaptıktan sonra işini bırakmış. Şimdi eşiyle birlikte hafta sonları hobi olarak sahneye çıkıyor. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.

Yemekteyiz 4-8 Mart haftası yarışmacıları kimler? 14

4. gün yarışmacısı Semih Karaduman, 26 yaşında ve güvenlik memuru, daha önce katıldığında 4. olmuş. Aslen Zonguldak’lı olan yarışmacı, hakkını sonuna kadar koruyacağını söylüyor.

Yemekteyiz 4-8 Mart haftası yarışmacıları kimler? 15

5. gün yarışmacısı Filiz Palaz, finans Uzmanı. 51 yaşında ve 26 yaşında bir kızı var. Yarışmaya ilk katıldığında birinci olmuştu, yine çok iddialı.