Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 20 Mart Perşembe yeni bölümde aşçılar birbirine girdi!

Yemekteyiz bugün 20 Mart Perşembe yeni bölümde aşçılar birbirine girdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla ekrana gelen tv8’deki Yemekteyiz programında bu hafta aşçılar yarışıyor.

Haftanın 3. gününde Tuğba Ceylan’ın evine konuk olundu.

Tuğba Hanım, yemeklerine yapılan eleştiriler karşısında iyice gerildi. Ev sahibi olduğunu unutup tüm eleştirilere ters yanıtlar veren Tuğba Hanım, zaman zaman diğer yarışmacılarla da polemiğe girdi.

Tuğba Hanım’ın iyi bir ev sahibi olmadığından yakınan yarışmacılar, yemeklere yorum yaparken ev sahibinin sürekli yorumlara karışmasına da tepki gösterdi.

Tatlısını beğenmeyen Gökhan Bey’e “Damak tadınız yok ki” diyen Tuğba Hanım, pilavını beğenmeyen Müslüm Can Ünal’la da uzun süre tartıştı.

Yemekteyiz bugün 20 Mart Perşembe yeni bölümde aşçılar birbirine girdi! 8

Müslüm Can Ünal

Pilavı lapa bulan Ünal, ana yemekteki etin yanında sebze veya patates püresi ikram etse daha iyi olacağını söyledi ama Tuğba Hanım, Can Bey’in konuşmasına sürekli müdahale etti.

Bu durum üzerine “Ben yorum yapmak istemiyorum artık” diyerek susan Can Bey’e dış ses, yorum yapmak zorunda olduğunu belirtti.

“Siz kurulu gelmişsini” diyerek Can Bey’e yüklenen Tuğba Hanım, ortamı iyice gerdi.

Bir ara masanın en oturaklı aşçısı konumunda olan Tanju Bey’e de saran Tuğba Hanım’ın bu davranışı, Tanju Bey’in yorumlara esprili bakış açısıyla geri savruldu.

Yemekteyiz bugün 20 Mart Perşembe yeni bölümde aşçılar birbirine girdi! 9

Tuğba Ceylan

Tuğba Hanım’da aşçı kumaşı olmadığı şeklinde yorum yapan Tanju Bey, “Ben sizi anlamadım, aşçı mısınız, tekstilci mi?” diye soran Tuğba Hanım’a gülerek “İyi komileri usta yapan bir terziyim. Sizde iyi kumaş görmedim” yanıtını verdi.

Gergin geçen yemekte Gülören Hanım da ortamı Tuğba Hanım’ın kıyafetine gönderme yaparak ona ‘Arımaya’ ismini takarak yumuşatmaya çalıştı.

Ancak Tuğba Hanım, yemek sonuna kadar gergin bir şekilde her konuşulana ters cevap vermeye devam etti ve ev sahipliği ile sınıfta kaldı adeta!

İşte Haftanın Yarışmacıları:

1. gün yarışmacısı Müslüm Can Ünal, aşçı yardımcısı

2. gün yarışmacısı Gökhan Serbest, aşçı ve işletmeci

3. gün yarışmacısı Tuğba Ceylan, aşçı

4. gün yarışmacısı Tanju Sarıdikmen, aşçı

5. gün yarışmacısı Gülören Yeter, aşçı