Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programına çok dişli bir rakip geliyor! Üstelik kendi kanalında!

Yemekteyiz programına çok dişli bir rakip geliyor! Üstelik kendi kanalında!

tarafından zk zk
Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 kanalı, yeni sezona yepyeni programlar yayınlamaya hazırlanıyor.

Jet Sosyete dizisini de alan kanalın bir dizi projesi daha var. O Ses Türkiye için Beyazıt Öztürk’ün adının da açıklanmasıyla kanalın yeni sezon bombaları birer birer ortaya çıkıyor.

Yemekteyiz yarışmasından sonra bir yemek programı daha başlayacak. Onur Büyüktopçu’nun sunduğu ve geçtiğimiz sezonun çok konuşulan programı Yemekteyiz’e rakip olabilecek dünyaca ünlü bir yarışma tv8’de yayınlanacak.

Ayrıntıları Mesut Yar, Posta’daki köşesinde yazdı:

Yemekteyiz programına çok dişli bir rakip geliyor! Üstelik kendi kanalında! 7

“MUTFAKLAR KARIŞACAK AMA…
Dünyanın en ünlü yarışma formatlarından “MasterChef” yakında TV8’de olacak. İlk tanıtımlar dönmeye başladı bile. Yarışma elinin lezzetine güvenen ve bir parça da iddialı olan aşçı adaylarının rekabetine dayanıyor…

Dünyadaki benzerleri kıran kırana geçen bu yarışmanın sonunda kazananların hayatlarının değiştiğini öğrenmek için arama motorlarına programın adını yazmanız kafi…

Peki, bu ustalık ya da şeflik hikayesi bizde nasıl olacak? Sanırım yarışmacının el lezzetinden çok, psikolojisini, sosyalliğini ve hırslarını öne çıkaracak bir içeriğe tanıklık edeceğiz… Bir de önüne geleni azarlama potansiyeli olan bir jüriye. Kısacası mutfaklar karışacak. O değil de bu kadar çok yemek programı yapılan bir ülkede bakalım yarışmacı adayları seçici kurula “izlemeye alıştıklarımızdan” farklı olarak neler vadedecek?”