Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasına resmen şov yapmaya gelmiş! Yemeği beğenmedi, gidip yumurta kırdı!

Yemekteyiz yarışmasına resmen şov yapmaya gelmiş! Yemeği beğenmedi, gidip yumurta kırdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bugün, ‘lob’ gafıyla daha önce katıldığı yarışmada gündeme oturan Esma Karaca’nın evine konuk olundu.

Esma Hanım, tüm yemeklerini iddialı bir şekilde yaptı ve diğer yarışmacılara sundu. Genel olarak yemekleri beğenilse de haftanın sivri dilli yarışmacısı Hüseyin Işıklar, Esma Hanım’ın her yemeğine sert eleştiriler getirdi.

Hafta başından beri gittiği her evde yarışmacıların yemeklerini yerden yere vuran Işıklar, dün yarışan Gökçe Güler’in evine, “Yemekleri beğenmezsem aç kalmayayım” diyerek elinde 3 ayva ile gelmişti.

Gökçe Hanım’ın yemeklerine de eleştiri üstüne eleştiri yağdıran ve yemeyen Hüseyin Işıklar, ayvayı kesip yemiş ve diğer yarışmacılara da ikram etmişti.

Yemekteyiz yarışmasına resmen şov yapmaya gelmiş! Yemeği beğenmedi, gidip yumurta kırdı! 8

Bugün de Esma Hanım’ın evine gelirken elinde 2 yumurtayla yarışmaya gelen Hüseyin Bey, çorba ve ara sıcağı pek çok eleştiri yapıp, ana yemeği de beğenmeyip eleştirdi ve yemedi.

Aç kaldığını ve sporcu olduğu için protein yemesi gerektiğini söyleyerek elindeki yumurtaları alıp ev sahibine yumurta kırıp yiyeceğini söyledi. Bu sırada Onur Büyüktopçu, masada değildi.

Misafirine her şeye karşın sakin davranmaya çalışan Esma Hanım, durumu zora sokmamak için bu isteği kabul etti ve mutfağa gidip Hüseyin Bey’e bir tava verdi.

“İsterseniz ben yapayım” diyerek incelik göstermeye çalıştı ama adeta şov yapmaya geldiği anlaşılan Hüseyin Işıklar Esma Hanım’a verdiği yanıtla da şoke etti! Işıklar, “Sizin yaptığınız yemeği yiyemedim ki yaptığınız yumurtayı yiyebileyim” sözleriyle garip sözlerine bir yenisini daha ekledi!

Ekran başındakilerin de izlerken sabırlarını taşıran bu tavrına karşın ev sahibi Esma Hanım, gülümseyerek karşıladı bu sözleri ve espriye vurdu.

Yemekteyiz yarışmasına resmen şov yapmaya gelmiş! Yemeği beğenmedi, gidip yumurta kırdı! 9

“Evden iki yumurta getirmişsiniz şov yapıyorsunuz” dediği Hüseyin Bey ise “Keşke şovu siz yapsaydınız da karnımız doysaydı” yanıtını verdi.

Yumurtaları kırarken kameralara da şov yapmaya devam eden Hüseyin Işıklar, tavayı alıp masaya geldi ve Onur Büyüktopçu’nun yokluğundan faydalanıp onun yerine oturdu ve ekmeğini bandıra bandıra yumurtayı yedi.

‘Gülsek mi, ağlasak mı?’ dedirten bu anlarda diğer yarışmacılar da bu şova bakakaldılar.

“Keşke siz yemekleri iyi yapsaydınız da yumurta yemek zorunda kalmasaydım” diyen Hakan Bey’e yanıt ise Gökçe Hanım’dan geldi ve “Siz ne anlatıyorsunuz. Elinizde yumurtalarla geldiniz buraya” diyerek ev sahibine yaptığı ayıbı da ortaya koydu. Ancak Hakan Işıklar, hiç aldırmadan yumurtasını yemeye devam etti!

Haftanın yarışmacıları kimler?

Uğur Demiroğlu yarışıyor. 55 yaşında ve emekli.
Gökçe Güler, terapist
Şaziye Kahramanoğlu, ev hanımı
Hüseyin Işıklar, fitness antrenörü
Esma Karaca, Temizlik görevlisi