Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasında dışarıda yemek yiyemeyen Sibel hanım olay oldu! Aslında doktora gitmeli

Yemekteyiz yarışmasında dışarıda yemek yiyemeyen Sibel hanım olay oldu! Aslında doktora gitmeli

tarafından ker_def

Yemekteyiz yarışması 23 Nisan 2018 tarihinde yeni hafta yarışmacılarının katıldığı yeni hafta ile başladı. Yarışmanın başlaması ile ilk dikkat çeken ise yarışmada küçüklüğünden beri başkasının yaptığı yemekleri yiyemeyen yarışmacı Sibel hanım, yarışmaya bu huyundan kurtulmak için geldiğini anlattı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da durumu köşesine taşıyarak ilginç bir yazı kaleme aldı:

‘YEMEKTEYİZ’ VE YEMEK FOBİSİ

‘Yemekteyiz’in son bölümünde yarışmacılardan Sibel Hanım, kendisini şöyle tanıttı: “Ses sanatçısıyım. Dışarıda yemek yemediğim için, buraya katıldım.” Önüne gelen tabağa bakan, ucuna değerken çekinen, bir görüntüsü vardı.

Yemekteyiz yarışmasında dışarıda yemek yiyemeyen Sibel hanım olay oldu! Aslında doktora gitmeli 8

‘Aslında doktora gitmeli’

Bu durumdan hayli tedirgin olan programın sunucusu Onur Büyüktopçu, şöyle konuştu: “Sibel Hanım’ın durumunu algılayamadım. Dışarıda hiçbir şey yemiyor, ‘Yemekteyiz’e katılıyor. Bu huyunu atmak için sebebi var. Ben ne yapacağımı şaşırdım. İnşallah yardımcı oluruz da, bu olaydan kurtulur. Çok zor bir şey. Onun doktorla ciddi bir terapi alması lazım.”

Yemekteyiz yarışmasında dışarıda yemek yiyemeyen Sibel hanım olay oldu! Aslında doktora gitmeli 9

Ablasında çay bile içmiyor!

Sibel Hanım, bu vesileyle ilk defa hayatında evinin dışında bir mekanda ağzına lokma koymuş. Ablasına ziyarete gittiğinde bile çay içmiyormuş. Valla benim de bir şimşek fobim var evde, ne hale geldiğimi bir ben bilirim!