Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz’deki entrika dizilerde bile yok!

Yemekteyiz’deki entrika dizilerde bile yok!

tarafından zk zk
Onur Büyüktopçu’nun Kiralık Aşk dizisinden sonra ekrana yemek programıyla dönmesi başta şaşırtsa da gittikçe izleyenler daha çok sevmeye ve Yemekteyiz’i izlemeye başladı.

Tv8 ekranlarında yayınlanan programa her hafta katılan yarışmacılar arasında yaşananlar, ekran başındakileri de Onur Büyüktopçu’yu da çıldırtıyor ama programın da reytingi artmaya devam ediyor. Hemen her katılan yarışmacının resmen puanlama için oynadığı da artık herkesin malumu.

Yemekteyiz'deki entrika dizilerde bile yok! 7

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde konuyla ilgili güzel bir tanımlama yapmış. Şöyle diyor: “Kabul etmek lazım ki Onur Büyüktopçu bu işe çok uğurlu geldi. Ah bir de haftaya “çok adil puanlar vereceğim” diyerek başlayıp puanını 2 ila 4 bandında tutan o içten pazarlıklı yarışanlar olmasa. Neyse belki de “Yemekteyiz” bu tür bir entrika kafası yüzünden de takip ediliyordur. Bilemeyeceğim artık…”

Bu arada programı takip edenlere de bir müjdesi var Mesut Yar’ın, tv8 bu yılın en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Yemekteyiz’i yaz aylarında da sürdürecekmiş.