Ana sayfa Dizi İzle Yemin 11 Eylül Cuma 250. Bölüm Fragmanı İzle

Yemin 11 Eylül Cuma 250. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Yemin dizisi hafta başı 3. sezonu ile başladı. Reyhan karakterinin olmadığı yeni bölümler izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. 11 Eylül Cuma günü dizinin 250. Bölümü yayınlanacak. Videodan 250.bölüm fragmanını izleyebilirsiniz. Feride Konağa Geldi!… Peki neler olacak… Sürprizler üst üste geliyor.

Yemin’de bu akşam Emir bebeğe karşı direnmeye devam eder. Hikmet ise torununa sahip çıkmak için elinden geleni yapar. Cavidan’ın hamlesiyle eve gelen yeni isim kim? Hikmet ağırlığını ortaya koyar ve torunun yanında kalacağını söyler. Emir ise aynı çatı altına olsalar da oğlunun yüzüne hala bakmaz. Herkesi diken üstünde olduğu ağlama krizlerinde bile kılı kıpırdamayan Emir’in oğluna karşı bu tavrı nereye kadar sürecek?

Öte yandan ağabeyinin hayatını kurtarmak için Cavidan’ın teklifini kabul eden Feride zor bir süreç beklemektedir. Travmatik bir baba ve anne şefkatinden, baba sevgisinden mahrum bir bebek onu beklemektedir. Feride, Tarhunların konağına girip bebeğin ve Emir’in yaralarını sarabilecek mi?

Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta içi her gün 20:45’te Yemin ile Kanal 7’de…

Yemin Dizisi

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşacak. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar