Ana sayfa Dizi İzle Yemin 27 Kasım Çarşamba 128. bölüm fragmanı; Reyhan’ın hayatı değişti!

Yemin 27 Kasım Çarşamba 128. bölüm fragmanı; Reyhan’ın hayatı değişti!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Yemin dizisinin 128. yeni bölümü izleyicilerle 27 kasım Çarşamba akşamı buluşacak. Videodan 128.bölümden fragmanı izleyebilirsiniz.

REYHAN ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR Reyhan’ın hayatının değiştiğine şahit olacaksınız.

Yemin dizisinde bugün Reyhan herkesten gizli bir şekilde çalışmaya başlar. Cemre ise onun planlarını bozmak için uğraşır.

Herkesten gizli çalışmaya başlayan Reyhan, Cemre’nin sinsi planı yüzünden zor durumda kalır. Talaz ve Yonca, planlarını uygulamaya koymuştur. Ormanda kaybolan Kemal ve Narin yolu bulabilecek midir?

Yemin 26 Kasım Salı günü 127.bölümde neler yaşandı?

Emir, Reyhan Karşı Duyguları Değişiyor! Yemin dizisinde bugün Emir Reyhan’ı çok mutlu edecek bir jest yapar. Kampa giden Kemal ve Narin’i ise büyük bir macera bekler.

Emir’in yaptığı jest Reyhan’ı mutlu etmiştir. Ancak Reyhan hayatıyla ilgili önemli bir karar vermek zorundadır. Kemal, Narin’le konuşmanın bir yolunu ararken, kampta onları yeni bir macera beklemektedir.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi