Ana sayfa Dizi İzle Yemin 5 Mart Perşembe 199. Bölüm Fragman Yayınlandı

Yemin 5 Mart Perşembe 199. Bölüm Fragman Yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Yemin dizisinin 199.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde Emir, Reyhan’ı kurtarabilecek mi? Videodan ilk detayları izleyebilirsiniz.

GÜLSÜM EMİR’E YARDIM EDİYOR. Yemin dizisinde bugün Gülsüm sonunda ablasına yardım etmeye karar verir ve bildiklerini Emir’le paylaşır. Emir Nebahat karısına daha fazla zarar vermeden onu kurtaracak mı?

Gülsüm’ün son dakika hamlesiyle artık Reyhan’ın kurtuluş anahtarı çok yakındadır. Emir elindeki bilgiyle Yücel’in peşine düşer. Bu sefer umuttan da fazlası vardır elinde. Öte yandan Nebahat rahat durmaz ve sinsi bir planın düğmesine basar. Oya’nın intihar ettiğini zanneden Narin büyük bir korku yaşar. Neyse ki bir yanlış anlama olduğu hemen ortaya çıkar. Oya yaralarını sarmak için evden uzaklaşırken Narin ile Kemal baş başa kalırlar. Onca badireden sonra sakin geçen bir gün ilaç gibi gelecektir.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar, Yağmur Shahbazova, Balım Gaye Parlak

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi