Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisi ekrana ekran veda etmek zorunda kaldı

Yemin dizisi ekrana ekran veda etmek zorunda kaldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Yemin, 2. sezon finaliyle 8 Mayıs Cuma akşamı izleyicilerine bir süreliğine veda etti. 3. sezonda da devam edeceği bilinen Yemin dizisi 245. bölümüyle birlikte 2. sezonu tamamladı.

Ancak planlamalar çok daha farklıydı. Dizinin yapımcı Karamel, normal şartlarda 2. sezonu 19 Haziran tarihinde bitirmeye niyetliydi… Ancak koronavirüs salgını nedeniyle oluşan olağanüstü şartlar, dizinin Mayıs ayında 2. sezon finali yapmasına sebep oldu.

Karamel filmden 2. sezon finalinin ardından açıklama yapıldı.Bu açıklamada şu ifadeler dikkat çekti:

“İki sezondur ekip olarak büyük bir emek ve sevgiyle büyüttüğümüz dizimizin 19 Haziran’da gerçekleşecek sezon finalini ‘corona virüs’ pandemisi nedeniyle ne yazı ki tasarladığımız gibi bitiremedik. Öncelikle bu nedenle en az sizler kadar üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Kamera önünde ve arkasında yer alıp bu dizinin sizlere ulaşmasını sağlayan yaklaşık 100 kişilik muhteşem bir ekibe sahibiz. İki sezon boyunca hikayemizi anlatırken yolculuğumuza şevk ve gayretle eşlik eden; set ekibimizden oyuncularımıza, değerli yönetmenlerimizden kurgu ekibimize yapım ekibimizden, büro çalışanlarımıza kadar “Yemin” ailesinin her bir üyesine minnettarız.”

Yemin dizisi ekrana ekran veda etmek zorunda kaldı 7